Zgodzę się z Esterką... bardzo podobny do rosyjskiego :-)EsteraR pisze:Witajcie na forum :-)
Mam takie może głupie pytanie <oops> ale mam wrażenie, że Harry ma zielone oczka? Czy to rosyjski niebieski?? Czy tylko te oczka na zdjęciach tak wychodzą?tylko proszę mnie nie bić <oops>
Harry :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Harry :)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Asiu to i ze mną się zgadzasz :-)asiak pisze:Zgodzę się z Esterką... bardzo podobny do rosyjskiego :-)EsteraR pisze:Witajcie na forum :-)
Mam takie może głupie pytanie <oops> ale mam wrażenie, że Harry ma zielone oczka? Czy to rosyjski niebieski?? Czy tylko te oczka na zdjęciach tak wychodzą?tylko proszę mnie nie bić <oops>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Cofnęłam się w postach... Jasminko, jak najbardziej z Tobą też :-)
- BlueSpring
Powiem Wam, ze polowe mojego dnia pochlonely dzisiaj rosyjskie kocieta i Twoj watek asiak. Przesliczne sa Twoje kociaki, pierwotnie to wlasnie rosyjskie kompletnie chwytaly mnie za serce <zakochana> Druga polowe, przygladalam sie Harremu, i nie wiem czy ja robie takie zdjecia, czy on tak naprawde wyglada :p w rzeczywistosci (o ile patrze obiektywnie) kompletnie rusalki mi nie przypomina. Rodowod jest brytyjski, dokumenty z microchipem tez opisane jako brytek. Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew
w jakim wieku powinien wyklarowac sie kolor oczu? Jak go kupilismy, oczy byly intensywnie zielone, dzisiaj juz sa zielonkawe z przeblyskami zlotego ..
- Betuś
Witajcie,
Jaka to chudzina malutka, i lapeczki takie słodkie
<zakochana>
Jaka to chudzina malutka, i lapeczki takie słodkie
<zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Czyli masz 2w1 <lol>BlueSpring pisze: Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew.
- Kathi
<lol>asiak pisze:Czyli masz 2w1 <lol>BlueSpring pisze: Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew.
Ale i tak jest slodki
- BlueSpring
<lol> fajne takie polaczenie dwoch pieknych ras <zakochana>asiak pisze:Czyli masz 2w1 <lol>BlueSpring pisze: Wiec chyba ma takie rosyjskie rysy, a w srodku plynie brytyjska krew.
Maluch ma sie dobrze, coraz wiecej energii = coraz wiecej latania po mieszkaniu. Codziennie mnie zaskakuje i przyprawia o bol brzucha ze smiechu <mrgreen> W dalszym ciagu nie moge sie na niego napatrzec, a te lapeczki moglabym calowac calymi dniami - na szczescie obywa sie bez wbijania pazurkow w Panci twarz
Ale o co chodzi?

Wpis zredagowany, mozna slac!

- Zosiak
Harry jest jeszcze malutki - oczka pewnie niedlugo mu sie wybarwia :-)
My tez mamy kocimietke w spray'u - uzywamy jej niekiedy zeby zachecic kisaste do korzystania z jakiegos drapaka. Wiec sprywkanie nie zaszkodzi, tylko jeszcze zeby wpadl ze to do drapania wlasnie :-)
My tez mamy kocimietke w spray'u - uzywamy jej niekiedy zeby zachecic kisaste do korzystania z jakiegos drapaka. Wiec sprywkanie nie zaszkodzi, tylko jeszcze zeby wpadl ze to do drapania wlasnie :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Z kocimiętką to jest tak, że kocięta mogą jej nie lubić. Albo może na nie nie działać. Tak jest napisane na butelce i tak też było u nas, na Khaleesi, która już była duża działała niesamowicie, a malutki Mordimer uciekał
Harry ma super futerko
I jak ładnie się bawi

Harry ma super futerko