Ale jak go juz uchwycisz to wychodza piekne zdjecia ze slodkim mruczusiem <zakochana>
Gigi aka Silver Surprise
- Kathi
Re: Gigi aka Silver Surprise
Gigi jestes BOSKI <serce> <serce> <serce>
Ale jak go juz uchwycisz to wychodza piekne zdjecia ze slodkim mruczusiem <zakochana>
- Olamakota
Dzięki dziewczyny <zakochana> <zakochana> <zakochana>Kathi pisze:Ale jak go juz uchwycisz to wychodza piekne zdjecia ze slodkim mruczusiem <zakochana>
Sweet focia dla cioć z internetów:

- Becia
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Piękne oczy, piękne futro, piękny kić, no cuuuudo <serce>
- Kathi
PIEKNY <serce> <serce> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Nie wiedziałam, że czarny może być aż TAK czarny <gwiżdże>
Piękny jest
Piękny jest
- Olamakota
Ta czarna czerń to wina zbyt dużego kontrastu.. w rzeczywistości Giguś nie jest aż tak czarny - na jego pyszczku wyraźnie widać makijaż tabby <zakochana>Fusiu pisze:Nie wiedziałam, że czarny może być aż TAK czarny <gwiżdże>
Dzisiaj od rana zakładam nowe akwarium biotopowe - małe Czarne Wody Amazonki <tańczy>
Miałaś mi kupić większy drapak a nie kolejny "telewizor"...

Hm, od kastracji minęły zaledwie 2 tygodnie a już mi się wydaje, że kot przytył <hm>
Ostatnio więcej śpi i zrobił się jeszcze bardziej "pluszowy" - spokojny i miziasty
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Bardzo fajny wegielek a wagą się nie martw tym bardziej że nie dawno miał kastrację pewnie hormony nie dawały mu utyć :-)
- Betuś
Dziękuje za seet focie
Jest przesłodki <zakochana>
Fajnie, ze Giguś bedzie miał nowe rybki, ale no wiesz, fajny drapak tez by się przydał :-) Myśle, ze kot by nie pogardzil takim drapakiem z wbudowanym akwarium. To by była dopiero frajda
Co do wyglądu, to wiesz, ze Twój Gigus baaaardz mi się podoba? Pisałam już kiedyś, ze miałam czarna Mruczusie, która żyła 18 lat, wiec mam słabość do futra w takim kolorze <zakochana>
Fajnie, ze Giguś bedzie miał nowe rybki, ale no wiesz, fajny drapak tez by się przydał :-) Myśle, ze kot by nie pogardzil takim drapakiem z wbudowanym akwarium. To by była dopiero frajda
Co do wyglądu, to wiesz, ze Twój Gigus baaaardz mi się podoba? Pisałam już kiedyś, ze miałam czarna Mruczusie, która żyła 18 lat, wiec mam słabość do futra w takim kolorze <zakochana>