Wedel jest ulubionym forumowiczem mojej córki - uwielbia czekoladensy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Xavier vel Wedel & Ives
- Olamakota
Re: Xavier vel Wedel
Przepiękny kot
<serce>
Wedel jest ulubionym forumowiczem mojej córki - uwielbia czekoladensy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy
przekazane , czekolada zadowolona :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
25 maja 2013 roku mniej więcej o tej porze pakowaliśmy transporter do samochodu i wyjeżdzaliśmy z domu , a o godzinie 18.30 wróciliśmy z Torunia . Transporter już miał zawartość i to jaką .I nie byliśmy tam po pierniki
:-)
Byliśmy po czekoladowego Bri , którego już wcześniej pokochaliśmy całymi sercami .
Ta mała , wystraszona kupka nieszczęścia , zaszywająca się w każdy , możliwy zakamarek domu wyrosła na pięknego kocura ( w moim mniemaniu :-) )
Dzisiaj mija pierwszy rok , jak jest z nami to cudo i nie wyobrażamy sobie życia bez tego ciekawskiego ,wszędobylskiego i szpiegujacego mnie na każdym kroku , a przede wszystkim kochanego <zakochana> <zakochana> <zakochana> stworzonka.
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Jedno z pierwszych zdjęć Xaviera w naszym domku

To jeszcze z hodowli

A to świeżynki wczorajsze :-)

<zakochana>
<zakochana>
<zakochana>
<zakochana>
<zakochana>
Byliśmy po czekoladowego Bri , którego już wcześniej pokochaliśmy całymi sercami .
Ta mała , wystraszona kupka nieszczęścia , zaszywająca się w każdy , możliwy zakamarek domu wyrosła na pięknego kocura ( w moim mniemaniu :-) )
Dzisiaj mija pierwszy rok , jak jest z nami to cudo i nie wyobrażamy sobie życia bez tego ciekawskiego ,wszędobylskiego i szpiegujacego mnie na każdym kroku , a przede wszystkim kochanego <zakochana> <zakochana> <zakochana> stworzonka.
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Jedno z pierwszych zdjęć Xaviera w naszym domku

To jeszcze z hodowli

A to świeżynki wczorajsze :-)

<zakochana>
- Betuś
Mój języczek. Moje futerko. Mój pyszczek do wycalowania. Moje oczka słodkie <zakochana> <zakochana> <zakochana>

- ladyhawke
Hehe - na pierwszym zdjęciu znalazłam kota dopiero po minucie <mrgreen> Ładnie się kamufluje.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Wedelku pochwal się, jak ci minął ten rok <mrgreen> ? Czasami się zastanawiam, co te nasze koty sobie myślą, fajnie byłoby poczytać takie kocie rozmyślania <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tylko glowa mu ciupineczke urosla, tyle co nic <zakochana>
Wielu kolejnych wspolnych lat Wam zycze
Tylko glowa mu ciupineczke urosla, tyle co nic <zakochana>
Wielu kolejnych wspolnych lat Wam zycze
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Za pierwszą wspólną rocznicę i wiele kolejnych

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Ci wyrósł czekoladek <zakochana> A myślałam, że tylko ciasto drożdżowe rośnie a nie czekoladki <mrgreen> A tu proszę, okazuje się, że czekoladki też cudnie puchną
Życzę Wam wielu, wielu takich wspaniałych rocznic :-)
Życzę Wam wielu, wielu takich wspaniałych rocznic :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Beate, Wedelek tak pięknie Wam wyrosł przez ten wspólny roczek <zakochana>
Zyczę Wam wielu tak wspaniałych rocznic

Zyczę Wam wielu tak wspaniałych rocznic