Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Montana
- Hodowca
- Hodowla: Legatówka*PL
- Kontakt:
-
Emerald Mist*PL
- Hodowca
- Hodowla: Emerald Mist*PL
- Kontakt:
"Miałam już napisać, że w Poznaniu będę NA PEWNO, ale oczywiście akurat wtedy mam zajęcia"
Wielka szkoda
Ten sam "problem" był u nas jak Magda kończyła studia... To było ważniejsze od wystaw .
Jeszcze nie jest powiedziane, że nie pojedziemy do Łodzi z Chłopakami (Kama bardzo chwali organizację), a do Poznania weżniemy "coś" innego <roll>
Będziemy jeszcze myśleć, bo właściwie to brakuje man po certyfikacie zagranicznym ...
Ostrawa bardzo mnie kusi, ale Czechy "mamy"
Zobaczymy, jeszcze ...
Teraz mamy "ten" wypad na weekend i Magda mnie goni do pakowania
, więc kończę
Wielka szkoda
Jeszcze nie jest powiedziane, że nie pojedziemy do Łodzi z Chłopakami (Kama bardzo chwali organizację), a do Poznania weżniemy "coś" innego <roll>
Będziemy jeszcze myśleć, bo właściwie to brakuje man po certyfikacie zagranicznym ...
Ostrawa bardzo mnie kusi, ale Czechy "mamy"
Teraz mamy "ten" wypad na weekend i Magda mnie goni do pakowania
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Vanicca, nie ma strachu - ja MUSZĘ się zobaczyć z moim "audytorem" tak czy inaczej, nie udało mi się dojechać w lipcu, więc będę się usilnie starała o jakąś audiencję - to tuż pod Poznaniem, więc i na wizytację znajdzie się chwila <diabeł>Vanicca pisze:No nie...Dorszka pisze: Miałam już napisać, że w Poznaniu będę NA PEWNO, ale oczywiście akurat wtedy mam zajęcia, to już ostatni semestr, więc na pewno sobie nie odpuszczę...
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
a z Poznania do nas to jak rzut kamieniem :-PDorszka pisze:Vanicca, nie ma strachu - ja MUSZĘ się zobaczyć z moim "audytorem" tak czy inaczej, nie udało mi się dojechać w lipcu, więc będę się usilnie starała o jakąś audiencję - to tuż pod Poznaniem, więc i na wizytację znajdzie się chwila <diabeł>
Inusia to nie ta sama dziewczynka jest <shock> można na nią tak patrzeć ,patrzeć........i napatrzeć się nie można <serce>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent