Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
agnieszka9008

Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja

Post autor: agnieszka9008 »

Przepraszam bardzo,ze to napisze,ale juz mnie nerwy ponasza. CZY TY W OGOLE ZNALAZLAS RAJE,CZY NAPISALAS ZE ZNALAZLAS ZEBYSMY CI DALI JUZ SPOKOJ?
Bo nie rozumiem Twojego zachowania...Nie dosc,ze glupio postapilas nie kastrujac Rai i wyrzucajac ja na dwor to nawet nie napisalas do mnie pi namiary do Pani Ewy,ktora kotke chce przygarnac....No sory,ake gdybym ja byla w takiej sytuacji to bym do sufitu skakala,ze ktos chce kotke.
Wiec pyram raz jeszcze,czy naprawde znalazlas Raje tylko blagam napisz prawde,nikt Ci tu gliwy nie urwie,i czy ona byla szczepiona na wscieklizne ,bialaczke i choroby zakazne, Odpisz prosze. Ja i Ewa czekamy na info.
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

komunikacja24 pisze:
agnieszka9008 pisze: ...powiedziala,ze mize przyjechac w kazdej chwili. Chocby zaraz. ...
Może być na weekend jakoś?
:-o
agnieszka9008

Beate pisze:
komunikacja24 pisze:
agnieszka9008 pisze: ...powiedziala,ze mize przyjechac w kazdej chwili. Chocby zaraz. ...
....
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Agnieszko aż mnie zatkało <shock>

Biedna koteczka <strach> ,a potem na fb człowiek ma dreszcze jak czyta jaką straszną krzywdę potrafią wyrządzać ludzie kotom tylko dlatego ,że są małe, bezbronne tylko dlatego ,że potrafią zaufać .............................................reszta niech będzie milczeniem .
agnieszka9008

Do tej pory zadnej wiadomosci na PW nie mam.
Jak dla mnie -kotka wcale sie nie znalazla.
Awatar użytkownika
komunikacja24

Post autor: komunikacja24 »

agnieszka9008 pisze:Do tej pory zadnej wiadomosci na PW nie mam.
Jak dla mnie -kotka wcale sie nie znalazla.
Ja pierniczę czy ja nie mam własnego życia?
Dobrze więc powiem tak...nie siedzę na forum cały czas,wchodze i wychodzę na chwilę tu.
Jestem w ciąży i żygam jak kot,mam straszne mdłości,boli mnie wszystko i mam chyba wszystkie objawy jakie są mozliwe,na prawdę nie mam ani sił ani ochoty odpisywac wtedy kiedy ktoś tego ode mnie oczekuje.Weszłam teraz dopiero wiec się nie oburzaj....

Owszem,znalazłam koteczkę,jest z nami i wyje do księżyca za kocurem.
Jesli mi nie wierzysz,podam Ci skype,połączymy się na żywo i przekonasz się,ze jest u nas w domku(choć uważam to za naruszanie mojej prywatnosci,ale nie cierpię jak ktoś mnie o kłamstwo oskarża jestem w stanie złamać swoje zasady)...

Kotka nie była szczepiona bo wet kazał się wstrzymać-właściwie nie wiem dlaczego...ale on się zna a ja nie więc go słucham....
Była odrobaczona i dostała jakies leki na wyciszenie rui....wcześniej była chora wiec tym bardziej nie kazał nic robić...Twierdził,ze trzeba poczekac bo jak coś to wyjdzie czy zdrowa czy chora....cokolwiek to znaczy...
A teraz niestety z całym sercem do niej nie stać mnie aby w nią zainwestować na kastrację,szczepienia i dodatkowo jakąś białaczkę...chciałam się jeszcze wstrzymać bo jak pisałam mąż nie pracował miesiac wiec i nie dostał wypłaty....
Chociaż na kastrację wygrzebałąbym ostatnie pieniądze bo mi uświadomiłyście jakie to ważne,zwłaszcza,ze mogła już zostać zapłodniona.....
Teraz mozesz mnie mieszać z błotem dalej.....
Awatar użytkownika
komunikacja24

Beate pisze:
komunikacja24 pisze:
nas po prostu nie bedzie w domu i tyle....
agnieszka9008

Nie mieszam Cię z błotem i napisze tylko raz i wyraźnie...
TO TOBIE POWINNO ZALEŻEĆ NA TYM ABY KOT JAK NAJSZYBCIEJ ZNALAZŁ NOWY DOM...a pisząc,że nie będziesz w NIĄ INWESTOWAĆ wydając na szczepienia...pokazałaś kim na prawdę jesteś...I POWIEM TO GŁOŚNO I WYRAŹNIE...ŻAL MI PUCHATEGO...Może kiedyś w niego przestaniesz inwestować.
Jak będziesz dalej zainteresowana znalezieniem domu dla Rai , pisz...W tej sytuacji jeśli mała nie ma szczepień nie wiem,czy Ewa się zdecyduje.
agnieszka9008

a ta "jakaś białaczka" o której piszesz to śmiertelna choroba dla kotów...To tyle.
Awatar użytkownika
komunikacja24

agnieszka9008 pisze:Nie mieszam Cię z błotem i napisze tylko raz i wyraźnie...
TO TOBIE POWINNO ZALEŻEĆ NA TYM ABY KOT JAK NAJSZYBCIEJ ZNALAZŁ NOWY DOM...a pisząc,że nie będziesz w NIĄ INWESTOWAĆ wydając na szczepienia...pokazałaś kim na prawdę jesteś...I POWIEM TO GŁOŚNO I WYRAŹNIE...ŻAL MI PUCHATEGO...Może kiedyś w niego przestaniesz inwestować.
Jak będziesz dalej zainteresowana znalezieniem domu dla Rai , pisz...W tej sytuacji jeśli mała nie ma szczepień nie wiem,czy Ewa się zdecyduje.
Nie napisałam,że NIE BĘDĘ W NIĄ INWESTOWAĆ tylko,ze w tym miesiacu nie mam na to pieniędzy i nie zmieniaj moich słów!!!!!
Ja....pie.
Nigdy nie przestanę inwestować w Puchatego...jest dla mnie jak dziecko,wykastrowałam go,zaszczepiłam choć nas to też wiele kosztowało....po prostu teraz mamy trochę gorzej z kasą nic więcej i mnie nie oskarżaj.
Zależy mi na tym aby Rajeczka znalazła dom,ale tak jak piszesz każdy moze wziać ale jak ja zaszczepię,wysterylizuję i co tam jeszcze.......a ja piszę,że w tym miesiacu zwyczajnie nie mam na to pieniędzy a nie że nigdy tego nie zrobię!
Zablokowany