MoniQ pisze:Beciu, a może łobuzy pod Waszą nieobecność oglądają filmy dla dorosłych kotów.... <lol> I potem się głupio bawią
jasminka pisze:Beciu to tylko natura mój Boguś jest od dawna szczęśliwym kastratem ale on uważa że nic mu nie brakuje <lol> i próbuje pokryć Lolę lub Misię i dostaje od nich w łepek :-) nieraz mu mówię ''Boguś przestań się wygłupiać '' to siada i paczy... na mnie <shock>
Dobre <lol> <lol> <lol>
Na razie kotki są grzeczne. Nie powtórzyło się Bogusiowe zachowanie
jasminka pisze:Beciu to tylko natura mój Boguś jest od dawna szczęśliwym kastratem ale on uważa że nic mu nie brakuje <lol> i próbuje pokryć Lolę lub Misię i dostaje od nich w łepek :-) nieraz mu mówię ''Boguś przestań się wygłupiać '' to siada i paczy... na mnie <shock>
oj tam, oj tam, taki szczególik - wykastrowany czy niewykastrowany - im też się coś od życia należy <lol> <lol> <lol> ja bym się tylko zastanowiła czy Lulutek nie jest jeszcze za młoda na takie zabawy?
Beciu. Ta takie zachowanie to nie tylko sposób na spłodzenie potomka. Koty w taki sposób okazują chęć dominacji. Podporzadkowywuja inne osobniki w stadzie. Plec i wiek jest obojętne. Dobrze że reszta uległa bo wojna gotowa.
Magda, dziękuję
No to się wystraszyłam. Bo jeżeli Boguś będzie chciał to samo spróbować na Leosiu, to może mu się nie udać. Leon w całej swej ciapowatości z pewnością nie jest kotem uległym. A wojen w domu to mi nie potrzeba <strach>
Albo tak mu zalazła za skórę, że chce jej pokazać gdzie jest jej miejsce <mrgreen>
Tak czy inaczej do śmiechu mi nie jest. Musze trzymać rękę na pulsie <hm>