Lumi :)
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Lumi :)
Sliczna jesteś Lumisiu <serce> <serce> <serce>
i nie pozwól się smiać z uszek w dzieciństwie. Reszta kotka musiała do nich dorosnąć :-)
i nie pozwól się smiać z uszek w dzieciństwie. Reszta kotka musiała do nich dorosnąć :-)
- yamaha
- Genius Loci
Dyplomatycznie to ujme <mrgreen> :
Wole ja teraz niz jako maluszka <lol> <lol> <lol>

Wole ja teraz niz jako maluszka <lol> <lol> <lol>
- Agnes
No wiecie cooo! <roll> żeby się tak z netoperkowych uszków naśmiewać <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Wyrosła Lumisia. Oj wyrosła. A przy tym jest cudowną, piękną koteczka o zniewalającym spojrzeniu. <serce> <serce> <serce>
Sto lat Luminko.

Sto lat Luminko.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Za te 2,5 roczku śliczna

- Jennefer
Piekna jest <zakochana> i jak byla mala tez byla cudna <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
na tym "maluszkowym" zdjęciu jaka minkę ma zatroskaną :-)
głaski dla Lumisi
i całuski w oba mikroskopijne uszka <mrgreen>
głaski dla Lumisi
- Agnes
Bardzo Wam dziękuje. Całuski przekazane
Zapomniałam ostatnio dopisać a i w sumie zdjęć jeszcze nie miałam, że zakupiliśmy tak dobrze tu znany i lubiany drapak LUI.
Zaczęło się od tego, że w zooplusie znalazłam taki mały drapaczek http://www.zooplus.ie/shop/cats/scratch ... ure/280460, zamówiłam i okazało się, że był to traf w 10ke! Można w okół skakać, biegać, ciągać sznureczki, chować piłeczki...wszystko pięknie ale... Miśkowa doopka zdecydowanie się na nim nie mieści <roll> zapytaliśmy w Polsce o przesyłkę, ta niestety była równa cenie drapaka. W między czasie znalazłam dystrybutora w UK (nie mieli chwilowo drapaków na stanie) ale Pani z Polski powiedziała, że właśnie wysyłają do nich towar i tak o to, na naszym mały metrażu pojawił się nowy koci mebelek. Kota może się na nim swobodnie wyciągnąć, przekręcić, obrócić, może pazurki poostrzyć, no i możemy się fajnie bawić. Więc wszyscy szczęśliwi.
Miśka i jej drapaczek <serce>

serdeczności dla wszystkich
Zapomniałam ostatnio dopisać a i w sumie zdjęć jeszcze nie miałam, że zakupiliśmy tak dobrze tu znany i lubiany drapak LUI.
Zaczęło się od tego, że w zooplusie znalazłam taki mały drapaczek http://www.zooplus.ie/shop/cats/scratch ... ure/280460, zamówiłam i okazało się, że był to traf w 10ke! Można w okół skakać, biegać, ciągać sznureczki, chować piłeczki...wszystko pięknie ale... Miśkowa doopka zdecydowanie się na nim nie mieści <roll> zapytaliśmy w Polsce o przesyłkę, ta niestety była równa cenie drapaka. W między czasie znalazłam dystrybutora w UK (nie mieli chwilowo drapaków na stanie) ale Pani z Polski powiedziała, że właśnie wysyłają do nich towar i tak o to, na naszym mały metrażu pojawił się nowy koci mebelek. Kota może się na nim swobodnie wyciągnąć, przekręcić, obrócić, może pazurki poostrzyć, no i możemy się fajnie bawić. Więc wszyscy szczęśliwi.
Miśka i jej drapaczek <serce>

serdeczności dla wszystkich
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Mój ci on! Mój LUI <mrgreen>
Oj Lumisia zadowolona
A u nas ten drapak się nie sprawdził, oddałam kotce sąsiadki....
Oj Lumisia zadowolona
A u nas ten drapak się nie sprawdził, oddałam kotce sąsiadki....
- ania1978
Lumisia śliczniutka jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana> nie wiem co te drapaki w sobie mają ale u nas też jest oblegany :-) no i przynajmniej kuperki większych koteczków się mieszczą <lol>