Mioty W i X: Perla i Raya :-)

Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Mioty W i X: Perla i Raya :-)

Post autor: Danusia »

Dorszka pisze:Danusiu, tam na razie tylko jedna łapka <lol> Ale jestem pełna nadziei, bo ciągle coraz więcej futerkiem porasta, to może jeszcze coś wychynie więcej <lol> Na tylnej łapce zaczyna się coś odcinać na wysokości stopy, to już prawie cała skarpetka, no półskarpetka <lol> Brzuch jest na razie ciągle goły, więc może jeszcze tam się coś uchowa, ale trzeba poczekać.
Oj tam oj tam jedna łapka ale jaka cenna łaputeczka <serce> <serce> ,a jestem pewna ,że jeszcze pojawi się więcej białych kosmyczków <ok> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dorszka pisze:Jeszcze jedna poprawka, chłopak jest kremowym "bikolorem" <lol> Darku, dołączam do Twojego klubu skarpetkowców, jeszcze takich ilości bieli to nie miałam <lol>
Mówiłam, że będzie brzydal :haha: :haha: :haha:
Dorotko :kiss:
Darek
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Darek »

Dorszka pisze:Jeszcze jedna poprawka, chłopak jest kremowym "bikolorem" <lol> Darku, dołączam do Twojego klubu skarpetkowców, jeszcze takich ilości bieli to nie miałam <lol>
Bo Tobie i mnie dane jest hodować brytyjskie Święte Birmy, ze skarpetkami tak idealnymi, że noszące je koty mogłyby walczyć o najwyższe tytuły. Nie wszyscy mają tyle szczęścia co my. Nic tylko się cieszyć <mrgreen>
Muszę się jednak przyznać, że moje najnowsze kociątko bieli ma dużo za dużo jak na Świętą Birmę!
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha: No lato idzie, to sie dlugich skarpet ani rajstop przeciez nie nosi ! Beda krotkie skarpetki, stopki moze nawet <rotfl>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Dorszko, gratuluję kociaczków :-) Są cudne :ok:
Jedynaczka szylkrecia <pokłon>

I tak jak pisze Yamaha, lato idzie więc w podkolanówkach byłoby za gorąco ;-))
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Gratuluję ogromnie :kwiatek: Jakie są śliczne... Kremowe dzieciątko i naciągana zero-trójeczka... No oczu nie można oderwać <zakochana> <zakochana> Przecudne.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Darek pisze:
Bo Tobie i mnie dane jest hodować brytyjskie Święte Birmy, ze skarpetkami tak idealnymi, że noszące je koty mogłyby walczyć o najwyższe tytuły. Nie wszyscy mają tyle szczęścia co my. Nic tylko się cieszyć <mrgreen>
Muszę się jednak przyznać, że moje najnowsze kociątko bieli ma dużo za dużo jak na Świętą Birmę!
Ale przecież BIEL jest cudna taka czysta i niewinna <serce> ,a koteczki takie delikatne <roll> no i <diabeł> koteczek z białymi łaputami i nie tylko to nocne cudo wędrujące po meblach zawsze wiadomo gdzie jest :ok: ja tam uwielbiam mojego duszka nocnego Kacperka <lol> <lol>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

przyznam, że moje koty z bielą są dużo łatwiejsze w obsłudze <rotfl>
o takiego czekoladowego Murzynka to już nie raz bym się zabiła, zlewa się z podłogą idealnie

także każda plamka bieli na kotkach <zakochana> , nie ważne, czy mała, czy duża
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Kinus :kiss: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

kinus pisze:o takiego czekoladowego Murzynka to już nie raz bym się zabiła, zlewa się z podłogą idealnie
O to ,to też tak mam niestety
ODPOWIEDZ