Nie boję się <mrgreen> Bierz Wedelsona pod pachę i przyjeżdżaj <mrgreen> Ty wiesz jak oni by pięknie z Leosiem wyglądali? <gwiżdże>Beate pisze:Z tym zaproszeniem to radziłabym uważać, bo mogłabym nie zechcieć wyjść <lol> )
Oj, to prawda. Nie da się koło niej przejść i nie macnąć, nie wtulić się, nie wykonać nurka w puch <mrgreen> Hm... Już chyba wiem dlaczego jest zawsze taka poczochrana... <lol>MoniQ pisze:Tak patrzę i patrzę i wiem, że nie mogłabym mieć długowłosego kota.... Całe futro bym mu skołtuniła ciągłym głaskaniem <lol>
Jak kiedyś Yamaha napisała że Jadzia jest bardziej długowłosa od Missy, to pomyślałam że nie wie co mówi, bo przecież Missy jest BARDZO puszysta. Ale jak zobaczyłam Jadziulkę ostatnio na tym leżaku, całą we włosach rozpuszczonych <mrgreen> to pomyślałam że jednak Yamaha ma rację. Jadwinia bardziej długowłosa jest. BARDZIEJ DUŻO <lol>Kasik pisze:Jadzia <shock> <shock> <shock> fryzurkę masz już na Woodstock chyba,
no cuuuuudo, oczy, nosek i tyyyyyyle włosia do glaskania i tulenia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<lol> To prawda. Lucek jest zdrowy jak koń. Jak mogłam napisać, że jak rybka... Wystarczy na gabaryty spojrzeć <lol>Sonia pisze:Cieszę się bardzo, że Lucuś jest zdrowy jak koń![]()
![]()