Ale no ludzie 5.40
Xavier vel Wedel & Ives
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Xavier vel Wedel
Losie, ćwiczenia <wsciekly> co to jest, mnie aż nerw bierze, że sztywna jestem jak kłoda, kilka lat temu ćwiczyłam regularnie 6 razy w tyg., ale po zmianie miejsca zamieszkania i pracy, dramat, 10godzin dziennie przed laptokiem, a wieczorem padam na twarz
ostatnio nawet rozmawiałam na ten temat z koleżanką i żaliłam się jaka "nieruchawa" jestem, a ona mi na to, że tez nie ma czasu w dzień na ćwiczenia, ale wstaje rano wcześniej i biega 40minut, dokładniej wstaje o 5.40, biega, prysznic, śniadanie i do pracy, mówi, że ma tyle energii, jak nigdy.
Ale no ludzie 5.40
za żadne skarby świata nie wstanę o tej porze, tzn. wstaję po 6, ale nie dla przyjemności, a z musu.
Ale no ludzie 5.40
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja też po szóstej ,ale nie wstaję tylko zwlekam się z łóżkaSzopi pisze:Losie, ćwiczenia <wsciekly> co to jest, mnie aż nerw bierze, że sztywna jestem jak kłoda, kilka lat temu ćwiczyłam regularnie 6 razy w tyg., ale po zmianie miejsca zamieszkania i pracy, dramat, 10godzin dziennie przed laptokiem, a wieczorem padam na twarzostatnio nawet rozmawiałam na ten temat z koleżanką i żaliłam się jaka "nieruchawa" jestem, a ona mi na to, że tez nie ma czasu w dzień na ćwiczenia, ale wstaje rano wcześniej i biega 40minut, dokładniej wstaje o 5.40, biega, prysznic, śniadanie i do pracy, mówi, że ma tyle energii, jak nigdy.
Ale no ludzie 5.40![]()
za żadne skarby świata nie wstanę o tej porze, tzn. wstaję po 6, ale nie dla przyjemności, a z musu.
Moja szwagierka biega rano , mnie chyba na to nie stać niestety .
Kiedyś chodziłam na aerobik , efektów na ciele nie zauważyłam ,ale fakt samopoczucie miałam lepsze , byłam jakby
- Szopi
- Hodowca
ale mi właśnie chodzi o lepsze samopoczucie, nie o odchudzanie jako takie, tylko o energię, o zdrowie. Też przechodziłam w życiu okres intensywnego treningu, tak, jak wspominałam - 6 dni w tyg. po 2, niekiedy 3 godziny dziennie (!) (spin + siłownia, nigdy aerobik, bo ja Zosia samosia jestem i sama działam najlepiej), ale nigdy w życiu rano!
Na samą myśl, że zamiast na 6.10 mam zacząć ustawiać sobie budzik na 5.10, żeby pobiegać, nigdy, przecie ja o tej 6 ledwie na oczy widzę i potykam się o własne nogi.
Optymalnie powinnam spać do 9, tylko gdzie ja taką pracę znajdę
Wadelku, ciocia przeprasza za offa <oops> <mrgreen>
Na samą myśl, że zamiast na 6.10 mam zacząć ustawiać sobie budzik na 5.10, żeby pobiegać, nigdy, przecie ja o tej 6 ledwie na oczy widzę i potykam się o własne nogi.
Optymalnie powinnam spać do 9, tylko gdzie ja taką pracę znajdę
Wadelku, ciocia przeprasza za offa <oops> <mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>Beate pisze: (...) i "ruchawa" <lol> <lol> <lol>
Dziękuję Beate <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Szopi zapraszam do wątku " na sportowo" coś napiszę <lol>
- Szopi
- Hodowca
nie chcę się bardziej dołować <mrgreen>asiak pisze:Szopi zapraszam do wątku " na sportowo" coś napiszę <lol>
A może na osłodzenie smutków Beate znajdzie jakieś malutkie zdjęcia Wadelka? <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- asiak
- Agilisowy Rezydent
To żadne "tylko", to "aż" takie :-) śliczny jesteś Wedelku 
- Szopi
- Hodowca
oj miziałabym tego brzusia <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
A ja teraz mogę miziać , bo kotek jest zaspany i robię co chcę <diabeł> <mrgreen>