Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja
W fotosiku jest możliwość wyboru wielkości zdjęcia. Dorszka pisała o tym >>tutaj<< i nawet zamieszczała zdjęcia poglądowe. Poczytaj sobie instrukcję wklejania zdjęć.
- komunikacja24
Otóż nie kochana Miss_MonroeMiss_Monroe pisze:W fotosiku jest możliwość wyboru wielkości zdjęcia. Dorszka pisała o tym >>tutaj<< i nawet zamieszczała zdjęcia poglądowe. Poczytaj sobie instrukcję wklejania zdjęć.

Guzik,wychodzi miniaturka...ale można na nią kliknać i DOPIERO wtedy zdjęcie pokazuje się w dużym rozmiarze:) też jakas opcja:)
- Miss_Monroe
- Moderator
To może "przenieś się" na inną stronę, z której można zamieszczać zdjęcia na forum w dużych formatach.
- komunikacja24
Gdybym jeszcze znała taką stronę.....Miss_Monroe pisze:To może "przenieś się" na inną stronę, z której można zamieszczać zdjęcia na forum w dużych formatach.
Próbowałam poprzed Pokazywarkę ale ona wrzuca zdjęcia w orginalnym rozmiarze co nie da się zrobić tutaj bo są ograniczenia wielkościowe....imageshack coś też porobili,ze trzeba wykupić opcje premium czy jakąś tam aby korzystać...no a innych nie znam...
- Miss_Monroe
- Moderator
Zdjęcia można zamieszczać np. poprzez Picasa Web Albums.
- yamaha
- Genius Loci
Kom, musisz z Fotosika brac linka "Zdjęcie 500px na forum", a nie miniaturke.komunikacja24 pisze: fotosik się wycwanił i do pobrania pełnych zdjęć ma pewną blokadę pod która pisze "Jeśli chcesz pobierać kody do pełnego rozmiaru musisz mieć abonament PRO lub aukcyjny." za który pewnie się płaci dodatkowomam opcje do wyboru tylko miniaturki lub tak jak teraz 500px.
Zdjecia wklejaja sie duze

- komunikacja24
Miałam dzisiaj wizytę.....
Wg lekarza(jak się okazało ordynator ginekologii w jedynym szpitalu w naszym mieście) między nóżkami nic nie ma,jest szparka-jak to okreslił....i raczej dziewczynka.....w razie czego nie kazał się nastawiac na 100%,wiem,wiem,nie nastawiam się bankowo.....ale zasiał we mnie i mezu ziarenko nadziejii bo oboje marzymy o wspólnej córci:) następna wizyta 14 lipca....
Wg lekarza(jak się okazało ordynator ginekologii w jedynym szpitalu w naszym mieście) między nóżkami nic nie ma,jest szparka-jak to okreslił....i raczej dziewczynka.....w razie czego nie kazał się nastawiac na 100%,wiem,wiem,nie nastawiam się bankowo.....ale zasiał we mnie i mezu ziarenko nadziejii bo oboje marzymy o wspólnej córci:) następna wizyta 14 lipca....
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja swoje wrzucam przez Pokazywarkę i nigdy nie mam żadnych problemów z ograniczeniem wielkości, a zdjęcia czasem mają ponad 2MB. No, chyba że masz takie po 10MBkomunikacja24 pisze:Gdybym jeszcze znała taką stronę.....Miss_Monroe pisze:To może "przenieś się" na inną stronę, z której można zamieszczać zdjęcia na forum w dużych formatach.
Próbowałam poprzed Pokazywarkę ale ona wrzuca zdjęcia w orginalnym rozmiarze co nie da się zrobić tutaj bo są ograniczenia wielkościowe....imageshack coś też porobili,ze trzeba wykupić opcje premium czy jakąś tam aby korzystać...no a innych nie znam...
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
no to gratuluję prawie dziewczynkikomunikacja24 pisze:Miałam dzisiaj wizytę.....
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aniu, trzymam kciuki za śliczną, dużą, zdrową córeczkę,
no jak się okaże, że sa jednak jajka pomiędzy nogami to trudno,
chłopak też będzie OK, byle dzieciatko zdrowe było <ok>
no jak się okaże, że sa jednak jajka pomiędzy nogami to trudno,
chłopak też będzie OK, byle dzieciatko zdrowe było <ok>