Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Ducati Szkrabek*PL vel Puchaty i Raja

Post autor: Miss_Monroe »

W fotosiku jest możliwość wyboru wielkości zdjęcia. Dorszka pisała o tym >>tutaj<< i nawet zamieszczała zdjęcia poglądowe. Poczytaj sobie instrukcję wklejania zdjęć.
Awatar użytkownika
komunikacja24

Post autor: komunikacja24 »

Miss_Monroe pisze:W fotosiku jest możliwość wyboru wielkości zdjęcia. Dorszka pisała o tym >>tutaj<< i nawet zamieszczała zdjęcia poglądowe. Poczytaj sobie instrukcję wklejania zdjęć.
Otóż nie kochana Miss_Monroe :) bo teraz fotosik się wycwanił i do pobrania pełnych zdjęć ma pewną blokadę pod która pisze "Jeśli chcesz pobierać kody do pełnego rozmiaru musisz mieć abonament PRO lub aukcyjny." za który pewnie się płaci dodatkowo :( mam opcje do wyboru tylko miniaturki lub tak jak teraz 500px.
Obrazek
Guzik,wychodzi miniaturka...ale można na nią kliknać i DOPIERO wtedy zdjęcie pokazuje się w dużym rozmiarze:) też jakas opcja:)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

To może "przenieś się" na inną stronę, z której można zamieszczać zdjęcia na forum w dużych formatach.
Awatar użytkownika
komunikacja24

Miss_Monroe pisze:To może "przenieś się" na inną stronę, z której można zamieszczać zdjęcia na forum w dużych formatach.
Gdybym jeszcze znała taką stronę.....
Próbowałam poprzed Pokazywarkę ale ona wrzuca zdjęcia w orginalnym rozmiarze co nie da się zrobić tutaj bo są ograniczenia wielkościowe....imageshack coś też porobili,ze trzeba wykupić opcje premium czy jakąś tam aby korzystać...no a innych nie znam...
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Zdjęcia można zamieszczać np. poprzez Picasa Web Albums.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

komunikacja24 pisze: fotosik się wycwanił i do pobrania pełnych zdjęć ma pewną blokadę pod która pisze "Jeśli chcesz pobierać kody do pełnego rozmiaru musisz mieć abonament PRO lub aukcyjny." za który pewnie się płaci dodatkowo :( mam opcje do wyboru tylko miniaturki lub tak jak teraz 500px.
Kom, musisz z Fotosika brac linka "Zdjęcie 500px na forum", a nie miniaturke.
Zdjecia wklejaja sie duze ;-)) :
Obrazek
Awatar użytkownika
komunikacja24

Miałam dzisiaj wizytę.....
Wg lekarza(jak się okazało ordynator ginekologii w jedynym szpitalu w naszym mieście) między nóżkami nic nie ma,jest szparka-jak to okreslił....i raczej dziewczynka.....w razie czego nie kazał się nastawiac na 100%,wiem,wiem,nie nastawiam się bankowo.....ale zasiał we mnie i mezu ziarenko nadziejii bo oboje marzymy o wspólnej córci:) następna wizyta 14 lipca....
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

komunikacja24 pisze:
Miss_Monroe pisze:To może "przenieś się" na inną stronę, z której można zamieszczać zdjęcia na forum w dużych formatach.
Gdybym jeszcze znała taką stronę.....
Próbowałam poprzed Pokazywarkę ale ona wrzuca zdjęcia w orginalnym rozmiarze co nie da się zrobić tutaj bo są ograniczenia wielkościowe....imageshack coś też porobili,ze trzeba wykupić opcje premium czy jakąś tam aby korzystać...no a innych nie znam...
Ja swoje wrzucam przez Pokazywarkę i nigdy nie mam żadnych problemów z ograniczeniem wielkości, a zdjęcia czasem mają ponad 2MB. No, chyba że masz takie po 10MB :D
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

komunikacja24 pisze:Miałam dzisiaj wizytę.....
Wg lekarza(jak się okazało ordynator ginekologii w jedynym szpitalu w naszym mieście) między nóżkami nic nie ma,jest szparka-jak to okreslił....i raczej dziewczynka.....w razie czego nie kazał się nastawiac na 100%,wiem,wiem,nie nastawiam się bankowo.....ale zasiał we mnie i mezu ziarenko nadziejii bo oboje marzymy o wspólnej córci:) następna wizyta 14 lipca....
no to gratuluję prawie dziewczynki :kiss:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Aniu, trzymam kciuki za śliczną, dużą, zdrową córeczkę,
no jak się okaże, że sa jednak jajka pomiędzy nogami to trudno,
chłopak też będzie OK, byle dzieciatko zdrowe było <ok> :kiss:
Zablokowany