Łatka- kot w typie brytyjczyka
- Łatka
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Łatka- kot w typie brytyjczyka
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sama słodycz.
Sama słodycz.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Śliczne oba maluchy, głaski dla Łatki 
- Olamakota
Malutka jest śliczna - niesamowicie umaszczona <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Widzę, że macie też rybki
Zestaw akwarium + kot to dla mnie absolutna podstawa <mrgreen>
Widzę, że macie też rybki
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Słodko <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Łatka
No rybki były pierwsze
Oboje z mężem mieliśmy akwaria jeszcze za czasów tgz chodzenia ze sobą i w naszym domu akwarium też jest. Jakieś 120l pojemniści i nawet ładne okazy w nim pływają takie po 20 cm np. sumy, gurami, skalar i inne. Wcześniej jeszcze zanim wzięliśmy ślub mieliśmy fretkę Maniusia ale niestety musieliśmy go pożegnać...
No a teraz jest kotek, który właśnie polując na muche niszczy mi firanki <wsciekly>
No a teraz jest kotek, który właśnie polując na muche niszczy mi firanki <wsciekly>
- Betuś
Uwielbiam widok spiacegp dziecka i kota obok siebie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wątek z rybkami też mamy, to możesz tam wrzucić fotki swoich okazów :-)
- Łatka
Dziękuję Soniu już odnalazłam wątek jak uda mi się zrobić zdjęcia rybką to na pewno wstawię.
Czy wasze koty też was rano budzą??? Mnie łatka budzi po tym jak mąż pójdzie do pracy. Przychodzi depcze mi włosy koło szyi i wciska pyszczek za moje ucho. Do tego mruczy jak opętana i mizia mnie wąsami po policzku. Jak się odwrócę do niej plecami to robi myk nade mną i zaczyna się wszystko od początku. Czasami po kilku razach odwracania się daję sobie spokój i usypia obok. A jak już wstaniemy to skacze i biega jak szalona po podłodze i meblach.
Czy wasze koty też was rano budzą??? Mnie łatka budzi po tym jak mąż pójdzie do pracy. Przychodzi depcze mi włosy koło szyi i wciska pyszczek za moje ucho. Do tego mruczy jak opętana i mizia mnie wąsami po policzku. Jak się odwrócę do niej plecami to robi myk nade mną i zaczyna się wszystko od początku. Czasami po kilku razach odwracania się daję sobie spokój i usypia obok. A jak już wstaniemy to skacze i biega jak szalona po podłodze i meblach.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To jest najbardziej ulubione zajęcie prawie wszystkich kotów, czyli budzenie człowieka o nieludzkich godzinach <lol>
Ja mam w domu wyjątek od reguły. Tamiś idzie spać grzecznie ok. 24.00 a rano jak wstaję, to on jeszcze śpi w najlepsze w swojej oponce. I nie ma znaczenia, czy wstaję rano do pracy, czy jest weekend i wstajemy później. On śpi tak długo, jak my <mrgreen>
Ja mam w domu wyjątek od reguły. Tamiś idzie spać grzecznie ok. 24.00 a rano jak wstaję, to on jeszcze śpi w najlepsze w swojej oponce. I nie ma znaczenia, czy wstaję rano do pracy, czy jest weekend i wstajemy później. On śpi tak długo, jak my <mrgreen>