Magnus i Madox
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Ciesze że tak dobre wyniki ma Magnusek i trzymam kciuki, żeby dalej zostawiał skarby w kuwetce.
Ja tylko wspomnę, że przy moim wrażliwym kocie (Kayi) żwirek silikonowy to nie było to, co lubiła najbardziej.
Polecono mi go w hodowli, z ktorej wzięlam Kaye, mimo że tam stosowano wtedy drewniany.
Żwirek silikonowy jest bardzo głośny, chrzęści pod łapkami, myślę, że nie czuła się komfortowo. Z pewnoscią woli obecny CB Eco+. Może tak jak sugeruje Sonia, w drugiej kuwecie wsyp inny żwirek na próbę, ale póki sytuacja calkiem się nie unormuje to w głównej kuwecie nie zmieniałabym żwirku żeby go nie zrazić...
Trzymam za Was kciuki nieustająco <ok>
Ja tylko wspomnę, że przy moim wrażliwym kocie (Kayi) żwirek silikonowy to nie było to, co lubiła najbardziej.
Polecono mi go w hodowli, z ktorej wzięlam Kaye, mimo że tam stosowano wtedy drewniany.
Żwirek silikonowy jest bardzo głośny, chrzęści pod łapkami, myślę, że nie czuła się komfortowo. Z pewnoscią woli obecny CB Eco+. Może tak jak sugeruje Sonia, w drugiej kuwecie wsyp inny żwirek na próbę, ale póki sytuacja calkiem się nie unormuje to w głównej kuwecie nie zmieniałabym żwirku żeby go nie zrazić...
Trzymam za Was kciuki nieustająco <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kasik, Soniu
Tak zrobię.
Tak zrobię.
- Betuś
Pewnie, ze sie uporasz, jestes super
Magnus jest zdrów jak ryba. Wszystko bedzie dobrze <ok>
Magnus jest zdrów jak ryba. Wszystko bedzie dobrze <ok>
- Olamakota
Witaminki można suplementować (my tak robimy), ale jeśli jesteś pewna, że Magnus dobrze znosi Orijena, to już siedzę cicho..Fusiu pisze: Kiedy przechodziłam na bezzbożówkę z RC kitten dosypywałam właśnie Applaws. Jednak po analizie Dobrochny zdecydowałam, że nie będzie to moja karma podstawowa ze względu na brak w niej odpowiedniej ilości witamin.
Moje wątpliwości wynikają z tego, że Gigsa w tej karmie coś drażniło + ostatnio naoglądałam się filmików z operacji kamieni i patrzę spode łba na wszystkie karmy suche (Applawsa również) myśląc poważnie o przejściu na 100% mokrego.
Życzę szybkiego uporania się z problemem i zdrowia dla Magnusa
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Jejku ale się narobiło, Magnusiku wracaj do pełni formy, mocno ściskamy za ciebie kciuki!!
Wierzę, że nowa kuweta i żwirek rozwiążą problem
Wierzę, że nowa kuweta i żwirek rozwiążą problem
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Magnusku 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Asiu, jak tam na froncie kuwetkowym?
Kciuki cały czas za Was zaciskam <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Betuś
Jest jakaś pozytywna zmiana???
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Wczoraj 2 x siusiu i qupal były w kuwecie. Już myślałam, że być może Magnus czuje się w takim razie lepiej, ale około północy gdy już leżałam wysiusiał się pod drzwiami. (wcześniej pomiałkiwał)Becia pisze:Asiu, jak tam na froncie kuwetkowym?
Dziś siusiu poranne i qupal są w kuwecie. Z tym, że przy siusiu go zachęcałam do wejścia, a przy kupalku sam poszedł do kuwety!
Odnoszę wrażenie, że od czasu podania drugiej dawki antybiotyku qupal już nie był robiony poza kuwetę.
I dziś też po raz pierwszy odkąd zobaczyłam, że coś jest nie tak, Magnus dostał tej swojej wspaniałej głupawki i biegał za piłeczkami jak szalony.
Za każdym razem gdy wychodzi z kuwety daję mu przysmak i chwalę, ale nie wiem czy dobrze robię. <oops>
Po konsultacji z Danusią <serce> znalazłam nową kuwetę, i tylko zostaje mi zamówić w zooplusie rekomendowany przez Was żwirek!
Tak więc na pewno jest lepiej, bo na początku wszystko lądowało pod drzwiami, a kuweta była omijana szerokim łukiem.
- Betuś
ja uważam, że bardzo dobrze, że dajesz mu te przysmaczki
bedzie dobrze <ok> <ok> <ok>
bedzie dobrze <ok> <ok> <ok>