Lili i Bazylek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Re: Lili

Post autor: PyzowePany »

Liluniu jesteś piękna <zakochana>
Ale ja nie patrzę obiektywnie, bo nasza Pyza jest prawie identyczna :) I tylko 3 tygodnie młodsza, więc wyglądają jak siostry <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

Sliczny Aniolek! <serce> <serce>
Badz zdrowa i rosnij pieknie Panci Kochaniutka! :kotek: :kwiatek: <zakochana>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Mam nadzieje,ze kłopoty opuscily Was na dobre, dużo zdrowka zycze i szybkiej regeneracji sil.
Koteczka zjawiskowa <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Pięknieje Lili z dnia na dzień i fajnie się odbudowała po trudnych przejściach :kotek:
Miziaki przesyłam łobuziakowi :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Liluniu, jestes piekna i bardzo dzielna kotka. Ciesze sie, ze moge popatrzeć jak pieknie rozśniesz <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Wy ludziska DBAJCIE TEŻ O SIEBIE!!! :hammer:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Co tam u Lileczki? :kotek:
Awatar użytkownika
mogg

Post autor: mogg »

Znowu chwile Nas nie było ale już jesteśmy :>

Lila znów miała zawirowania brzuszkowe ale nnic poważnego, martwiło mnie że bez względu jaką karmę podam tj. średnia półka i ta wyższa Lila ma może nie biegunkę, ale taką nie zwartą kupę. postanowiliśmy przejść na bezzbożówkę i jednak mój kot preferuje przejście nawet do miesiąca czasu albo i dłużej a my za szybko i za dużo wprowadziliśmy no i skończyło się biegunką i schudnięciem :( co widać na fotkach więc udaliśmy się do weta bo kot miał luźną kupę po wszystkich dostaliśmy zaszczyle i zakupiliśmy karmę RC Gastro. Karma służy ładnie narazie podaje 50/70g/dobę żey odbudowała się flora bakteryjna a jelitka odpoczęły. Dzięki temu w kuwetce zwarta kupka i kot tyłeczek ma czysty bo raz się zdaarzyło .. wchodzę do domu a tu mozaika z kupy bo kot miał biegunkę i chciała pupę wytrzeć, śmierdziało o matko! kot do mycia, kuweta do zmiany. A temu była winna karma. Przechodzimy już na stałe na Gastro może nie koniecznie RC, tylko Hils albo animonda itegra bo RC zczyści nas doszczętnie finansowo :/ no nic najważniejsze że już jest ok i panienka odzyskuje i mase i ma miseczke pełną.
Swoją drogą na paczce pisze że mam podawać 50/70 g ale Lila wyraźnie prosi o więcej czy muszę juz tak zawse tylko tyle dawać ? Bo w sumie ta porcja odnosi się do odbudowania tej flory i stosuje się ją przez 3 tygodnie , nie mamy problemów z tyciem ale wyraźnie widzę że to za mało dla Niej bo płacze nad miską i prosi o więcej jedzonka.
Lekko zła dziewczynka , ach te sesje zdjęciowe :D
Obrazek
Jakieś 2 tygodnie temu leżakowanie :)
Obrazek
Dzisiaj tak czasem sobie drzemie w kąciku :P nie patrzcie na ściany :P
Obrazek
moje małe słodkości <zakochana>
Obrazek
takie futro! :D i to futro obecnie schudło i ma jedyne 3 kg :(
Obrazek
dzieciaczek a we wrześniu będzie miała rok :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Sliczna jest ! <zakochana>
I trzyma linie.... szczuplutka, ale nie "za chuda" moim zdaniem. :kotek: :kotek: :kotek:

No to juz Pancia nie kombinuj z tymi chrupkami.
Co do ilosci : moze zapytaj weta co o podawaniu "do woli" mysli, co ?
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Piękna <zakochana> Bardzo podobna do naszej Pyzy :) I wiekowo też zbliżone, 3 tygodnie różnicy między nimi są :)
Chociaż wagowo faktycznie trochę Lilunia jest mniejsza, ale spokojnie- nadrobi <ok>
Awatar użytkownika
Zosiak

Post autor: Zosiak »

Sliczna Lilunia. Zgrabniutka jest a nie chuda - nie znasz sie Pancia <zakochana>
Z podawaniem jej pokarmu - w kwestii ilosci - skontaktowalabym sie z wetem, ktory Lilunie leczyl. Ogolnie jest powiedziane ze do 1 roku zycia kotki nie powinny miec ograniczanego suchego jedzonka. No ale moze z nia bedzie inaczej ze wzgledu na jelitka?
Trzymam kciuki, zeby zmiana karmy nie przyniosla juz wiecej sensacji <ok> <ok> <ok>
Zablokowany