Pyza i Snusiowy Miziak Elmo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Pyza

Post autor: MoniQ »

W wersji biedronkowej też pięknie :) :kotek:

Mówiłaś, że ma szwy wewnętrzne, to może kubraczek nie jest jej aż tak potrzebny? Czy wykazuje mocne zainteresowanie ranką? Bo nasza Khaleesi też miała takie szycie i nie miała kubraczka w ogóle, ale fakt, że się nie lizała tam za mocno...
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Moniq, właśnie też się nad tym zastanawiamy, może jutro w dzień zrobimy test i pozwolimy jej pochodzić troszkę bez niego, będziemy bacznie obserwowali jej zachowanie :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

PyzowePany pisze:Moniq, właśnie też się nad tym zastanawiamy, może jutro w dzień zrobimy test i pozwolimy jej pochodzić troszkę bez niego, będziemy bacznie obserwowali jej zachowanie :)
Nie zdejmujcie w żadnym razie kubraczka, skoro założył go weterynarz to należy postępować ściśle według jego zaleceń.
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Nie będziemy kombinować, ma wytrzymać 7 dni i choćby się ze sto razy wypakowała z kubraka, to my ją 101 razy zapakujemy z powrotem <mrgreen>
Dzisiaj znowu kaftanik leżał obok śpiącego kotka... <roll>
Martwi mnie tylko jedna sprawa, od powrotu do domu po zabiegu nie było qpy w kuwecie :( :( :(
Je i pije normalnie, mam nadzieję, że się nie zakorkowała kłaczkami, Bezopet dostawała regularnie...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Poczekaj, nie martw sie na zapas.
Z tego co licze, kupy nie bylo po prostu raptem WCZORAJ.
A ze sterylka (wiec glodowka) przedwczoraj, to niby z czego miala byc ? <lol> Z powietrza ? ;-))
Moze jeszcze dzis do wieczora bedzie ;-)) <ok>

Mojej Missy tez sie od czasu do czasu zdarza, ze jeden dzien nie ma kupki w kuwecie. ;-))
Awatar użytkownika
Zosiak

Post autor: Zosiak »

Pyzunia ratowniczka - noooo cuuudo <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kubraczek trzymalabym jej dluzej niz te 2-3 dni, bo na pewno tez ogranicza "szalenstwa". Nie wiem jak sie to ma do szwow wewnetrznych, ale ja wlasnie trzymajac moja Lilke w kubraczku az do ostatniego dnia mialam pewnosc, ze sobie nie pozrywa ich smigajac za muffami ;-))
Qupal sie pewnie dzis pojawi - kciukamy za jelitka <ok>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Co do kupy to lepiej zapytaj weterynarza. Bo na początku to może być też spowodowane bólem, więc się może nie chcieć załatwiać. U nas było podobnie, po 2 dniach bez kupy dostała RC Fibre i wtedy poszło.
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Myślę, że qpalek juz dziś się pojawi. Trzymam kciuki. Będzie dobrze
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

i ja trzymam <ok> <ok> <ok> za Pyzulke :kotek: ślicznie wygląda w tych kubraczkach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Wybaczcie, że zaczynam dzień od takich informacji, ale kupal jest <mrgreen> Musiliśmy otworzyć kuwetę na całą szerokość, bo chyba kicia się bała wejść w kubraku <roll>
Oczywiście w nocy znowu zostawiła nam kubraczek na łóżku, a sama poszła zwiedzać świat, ehhh... jeszcze tylko kilka dni... <mrgreen>
Zablokowany