Ozzy i Iggy
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Re: Ozzy i Iggy
Ojej, to ja zycze udanego urlopu po takim trudnym remoncie i szybkiego ale przede wszystkim skutecznego ciągu dalszego <roll> I na foteczki czekam niecierpliwie <mrgreen>
- mimbla
- Kontakt:
Właśnie dostałam prezent od Ozza! Własnołapnie zdobytego dziabąga majowego! Kot został nagrodzony, a ja dziabąga cap! przez ręcznik papierowy i na balkon. Myślałam, że nie doniosę, tak się bestia rozpychała odnóżami! W sumie żuczek gnojak toczy kulkę kupy o wiele cięższą, niż on sam, ale żeby dziabąg miał tyle siły w nogach co ja w palcach??? Szok i niedowierzanie!
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Jak to majowego? <mrgreen> czerwcowego chyba?
Marta, zdjecia byś wstawiła jakieś...
- Beate
- Agilisowy Rezydent
U nas też dzisiaj widziałam majowego
- mimbla
- Kontakt:
Majowe są zawsze w czerwcu <mrgreen>Mago pisze:Jak to majowego? <mrgreen> czerwcowego chyba?![]()
Tak jak babie lato- jesienią. A czarne jagody- niebieskie
Coś tam bym wstawiła, ale przeżywam w ten weekend najazd rodziny, więc tylko gotowanie i żarcie mam w grafiku
Poza tym boję się wrzucić cokolwiek, bo Igor roztyty <oops> Nawet cieniowane boczki tego nie ukryją
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
<oops> cóż mogę powiedzieć, no nie znam się <lol>mimbla pisze: Majowe są zawsze w czerwcu <mrgreen>
Tak jak babie lato- jesienią. A czarne jagody- niebieskie
To jak wykarmisz rodzinę to wstaw nawet roztytego Igoramimbla pisze:Coś tam bym wstawiła, (...)
Poza tym boję się wrzucić cokolwiek, bo Igor roztyty <oops> Nawet cieniowane boczki tego nie ukryją![]()
- vater
Druga połowa rodziny spodziewa się że wpadniecie w niedzielę do nas poplażować i na dorsza "palcelizać"mimbla pisze:
Coś tam bym wstawiła, ale przeżywam w ten weekend najazd rodziny, więc tylko gotowanie i żarcie mam w grafiku![]()
- mimbla
- Kontakt:
Dorsz musi być porządny! Dzisiaj kupiliśmy jakiegoś smutnego trupka, z takimż smutkiem skonsumowaliśmy. Musiał czekać na nas w sklepie dlużej niż od rana (rybne czwartki w hali targowej) i chyba z tej tęsknoty stracił nieco na świeżości <zły>
- mimbla
- Kontakt:
Założyłam jakiś czas temu gżdylom instagrama. Na razie wrzucam głównie stare zdjęcia, ale może są takie, których nie widzieliście <lol> Zwłaszcza jak jesteście nowi na forum. Nie trzeba mieć konta na instagramie, żeby popatrzeć na te głupkowate często miny <lol>
http://instagram.com/purrfidious
Zapraszam <diabeł>
http://instagram.com/purrfidious
Zapraszam <diabeł>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Marta, instagram ok :-) ale mogłabyś wątek chłopaków odświeżyć nieco <oops> Sto lat wieści nie było, no i rzadko na forum zaglądasz