Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Post autor: Sonia »

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :tort: :winko:
:redrose: :redrose: :redrose:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Aniu, wszystkiego najpiękniejszego <serce> <serce>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Sto lat :tort: Wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

I ode mnie serdeczności! Wszystkiego najlepszego :) :kwiatek: :tort:
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

dziękuję Dziewczyny kochane za życzenia <pokłon> sama dopiero przypomniałam sobie o własnych urodzinach dopiero jak zajrzałam na forum <mrgreen> nie wiem kiedy nadrobię zaległości na forum :-///// normalnie kolor pomarańczowy dominuje <shock> na szczęście mój bąbelek Gaculek ma się wyśmienicie i zapewnia mi dodatkowo masę roboty w postaci długotrwałego miziania i przytulania o każdej porze dnia i nocy <lol> karze sprzątać kuwetę po co drugim skorzystaniu głośno miałcząc i zawodząc (obojętnie czy jest druga w nocy muszę wstać natychmiast i doprowadzić koci wychodek do czystości <lol> )wiec czasu na czytanie postów zostaje mi bardzo niewiele <shock>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

ania1978 pisze:dziękuję Dziewczyny kochane za życzenia <pokłon> sama dopiero przypomniałam sobie o własnych urodzinach dopiero jak zajrzałam na forum <mrgreen> nie wiem kiedy nadrobię zaległości na forum :-///// normalnie kolor pomarańczowy dominuje <shock> na szczęście mój bąbelek Gaculek ma się wyśmienicie i zapewnia mi dodatkowo masę roboty w postaci długotrwałego miziania i przytulania o każdej porze dnia i nocy <lol> karze sprzątać kuwetę po co drugim skorzystaniu głośno miałcząc i zawodząc (obojętnie czy jest druga w nocy muszę wstać natychmiast i doprowadzić koci wychodek do czystości <lol> )wiec czasu na czytanie postów zostaje mi bardzo niewiele <shock>
No, trzeba sprzątać Gaculkowi, jeszcze futerko bielusieńkie by mu się pobrudziło <lol> chłopak dba o czystość <lol>
:kotek:
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

No tak to juz jest. Kotek lubi miec czyszciutko <mrgreen>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

no niby tak <lol> ale mój to czasami przegina :brzydal: kuweta musi być szorowana co drugi dzień bo inaczej na palcach łazi gagatek jeden <shock> ale żeby tak grubsze sprawy zakopywał jak kota przystało to nie, po wyjściu drze się w niebogłosy i czeka przy kuwecie aż posprzątam <lol>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

ania1978 pisze:no niby tak <lol> ale mój to czasami przegina :brzydal: kuweta musi być szorowana co drugi dzień bo inaczej na palcach łazi gagatek jeden <shock> ale żeby tak grubsze sprawy zakopywał jak kota przystało to nie, po wyjściu drze się w niebogłosy i czeka przy kuwecie aż posprzątam <lol>
Uwielbiam tego kota <lol>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

ania1978 pisze:ale żeby tak grubsze sprawy zakopywał jak kota przystało to nie, po wyjściu drze się w niebogłosy i czeka przy kuwecie aż posprzątam
u nas Misza też nie zakopuje qupala i po załatwieniu sprawy wyskakuje z kuwety jak torpeda
śmieję się, że księżniczka brzydzi się qupy a poza tym od czego ma swojego człowieka <lol>
Zablokowany