Bliźniaki Figo&Fagot
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bliźniaki Figo&Fagot
Jeszcze nie wiem który jest który, ale jeden z kocurków ma więcej bieli na klacie. Może to biały <mrgreen>
Zdjęć dawaj jak najwięcej i niczym się nie przejmuj. My kochamy zdjęcia <mrgreen>
Zdjęć dawaj jak najwięcej i niczym się nie przejmuj. My kochamy zdjęcia <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ależ cudowni są... <zakochana> <zakochana> <zakochana> i takie identyczne...
My wszyscy lubimy zdjęcia <lol>
My wszyscy lubimy zdjęcia <lol>
- Łatka
Witamy <mrgreen>
Cudowne dwa łobuzy masz na tych zdjęciach. Są po prostu boscy i rzeczywiście podobni jak bliźniacy!!
Cudowne dwa łobuzy masz na tych zdjęciach. Są po prostu boscy i rzeczywiście podobni jak bliźniacy!!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dawaj zdjęcia i filmiki
<mrgreen>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
O matulu jakie piękne
W moim rodzinnym domu od "wieków" były właśnie takie bikolorki czarne ze skarpetami, majteczkami i bluzeczkami <mrgreen>
Kiedy nasza kotka Frytka (miała też oczywiście kilkanaście innych imion jak wasze <lol> ) zmarła w wieku 20 lat, mama powiedziała, że nie chce już takiego kota, bo będzie jej przypominał naszą Frytkę i teraz są rude koty ze skarpetami <lol>
Mam sentyment do takich kotów straszny <oops>
A dachowce... są piękne, dostojne i mają swój "charakterek" i czasami diałba za skórą <diabeł> wiem coś o tym, bo oprócz rasowych mam w domu jednego dachowca - białego z niebieskimi oczami i diabełek z niego czasami wychodzi strasznie rogaty <wsciekly> ale nie oddałabym go za nic
I jak tu już dziewczyny mówimy - to forum nie tylko dla bri i wszystkie koty są mile widziane, piękne i chętnie je pooglądamy
szczególnie tak elegancko ubrane koty <lol> <lol> <lol>
W moim rodzinnym domu od "wieków" były właśnie takie bikolorki czarne ze skarpetami, majteczkami i bluzeczkami <mrgreen>
Kiedy nasza kotka Frytka (miała też oczywiście kilkanaście innych imion jak wasze <lol> ) zmarła w wieku 20 lat, mama powiedziała, że nie chce już takiego kota, bo będzie jej przypominał naszą Frytkę i teraz są rude koty ze skarpetami <lol>
Mam sentyment do takich kotów straszny <oops>
A dachowce... są piękne, dostojne i mają swój "charakterek" i czasami diałba za skórą <diabeł> wiem coś o tym, bo oprócz rasowych mam w domu jednego dachowca - białego z niebieskimi oczami i diabełek z niego czasami wychodzi strasznie rogaty <wsciekly> ale nie oddałabym go za nic
I jak tu już dziewczyny mówimy - to forum nie tylko dla bri i wszystkie koty są mile widziane, piękne i chętnie je pooglądamy
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cudaka dwa <zakochana>
Trzymam kciuki za chory brzuszek <ok>
Trzymam kciuki za chory brzuszek <ok>
- Betuś
No padlam z zachwytu
Juz sie w nich zakochalam <zakochana>
A co do zdjeć to wszystko z Wami dobrze. Jak ktoś mnie prosi o aktualne zdjecia moich córek to odpowiadam "wiesz, no aktualnych nie mam, same koty są na zdjęciach"
Juz sie w nich zakochalam <zakochana>
A co do zdjeć to wszystko z Wami dobrze. Jak ktoś mnie prosi o aktualne zdjecia moich córek to odpowiadam "wiesz, no aktualnych nie mam, same koty są na zdjęciach"
-
zapcia2
uff to dobrze, ze nie ja bzikuje ze zdjeciami 
czasami to ciezko ich zlapac..ale sa momenty gdzie uda sie fajny moment ujac
Nie wiem jak u Was ale u nas pogoda raczej senna..hihih

czasami to ciezko ich zlapac..ale sa momenty gdzie uda sie fajny moment ujac
Nie wiem jak u Was ale u nas pogoda raczej senna..hihih

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Super zdjęcie