Żwirek
- aneby
Re: Żwirek
Ja ostatnio skusiłam się na żwirek Tigerino Canada http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... acy/264170 , bo jest trochę tańszy od GG. Niestety nie jestem zadowolona. Znaczy, tragiczny nie jest, ale GG jednak lepszy. Tigerino kulki często się rozpadają i nie zgodziłabym się z tym, że nie kurzy się. Jak nasypuję do kuwety, to głowę odwracam, bo można się tym pyłem udusić
Zapach zwirku jest nawet przyjemny.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aneby
utwierdzasz mnie w dobrej opinii o GG dla nas tez najlepszy 
- Nowalijka
Witam. Czy można dostać namiary na te podkładki pod kuwetkę co poleca Pani Danusia a Pani Jaśminka jest zadowolona również z nich? bo cofam i wertuje i znaleźć nie mogę
jakby ktoś się zlitował to dziękuję bardzo
)))
- Miss_Monroe
- Moderator
>>Tutaj<< jest wątek dotyczący wycieraczek pod kuwetę :-)Nowalijka pisze:Witam. Czy można dostać namiary na te podkładki pod kuwetkę co poleca Pani Danusia a Pani Jaśminka jest zadowolona również z nich? bo cofam i wertuje i znaleźć nie mogęjakby ktoś się zlitował to dziękuję bardzo
)))
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tutaj są: http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... zki/345865Nowalijka pisze:Witam. Czy można dostać namiary na te podkładki pod kuwetkę co poleca Pani Danusia a Pani Jaśminka jest zadowolona również z nich? bo cofam i wertuje i znaleźć nie mogęjakby ktoś się zlitował to dziękuję bardzo
)))
Chyba o tą podkładkę chodziło.
- Nowalijka
A dziękuję bardzo, pozdrawiam
))
-
zapcia2
Na samym poczatku zalezalo nam na zwirku, ktory bedzie mozna wyrzucac do toalety, zatem kupilismy Cat's Best EcoPlus.
Duzym minusem bylo to, ze jak kotek zrobil qpala to won roznosila sie az oczy piekly.
Kiedy po kilku tygodniach dostawilismy druga kuwete i rowniez wsypany byl zwirek Ca't Best EcoPlus Ksieciunio nie chcial z niej korzystac.
Doczytalam, ze byc moze nasz kocurek nie przepada za drewnianym i najbardziej polecany jest Benek Super Compact.
Przejscie zwirku bylo stopniowe, tzn wyrzucalismy zuzyty drewniany i dosypywalismy Benka az w calej byl Benek.
Ksieciunio zaczal korzystac z nowej kuwety.
I tak juz mamy Benka ze soba dluuugi czas.
Duzym minusem bylo to, ze jak kotek zrobil qpala to won roznosila sie az oczy piekly.
Kiedy po kilku tygodniach dostawilismy druga kuwete i rowniez wsypany byl zwirek Ca't Best EcoPlus Ksieciunio nie chcial z niej korzystac.
Doczytalam, ze byc moze nasz kocurek nie przepada za drewnianym i najbardziej polecany jest Benek Super Compact.
Przejscie zwirku bylo stopniowe, tzn wyrzucalismy zuzyty drewniany i dosypywalismy Benka az w calej byl Benek.
Ksieciunio zaczal korzystac z nowej kuwety.
I tak juz mamy Benka ze soba dluuugi czas.
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Zooplus kto zamawiał tam?
Zawsze zamawiam w Zooplusie GG Master, bo biorę od razu pakiet 2x 14kg. Żwirek z dzisiejszej dostawy ma zabarwienie lekko beżowe, a nie niebieskie jak zwykle. Mam nadzieję, że nie jest "zleżały" bo inaczej będę musiała do nich napisać w tej sprawie...
-
eweli
Re: Zooplus kto zamawiał tam?
Betonit w żwirku zamówionym przeze mnie 16.06 też jest koloru bardziej "gliniastego", a silikon jaśniejszy niż poprzednio. Miss Monroe, czy mogłabyś sprawdzić numer partii produkcyjnej na Twoim worku. U mnie jest to 25.05.2014 JNAW. Możliwe, że coś pozmieniali w składzie na stałe.Miss_Monroe pisze:Żwirek z dzisiejszej dostawy ma zabarwienie lekko beżowe, a nie niebieskie jak zwykle. Mam nadzieję, że nie jest "zleżały" bo inaczej będę musiała do nich napisać w tej sprawie...
- Miss_Monroe
- Moderator
Niestety nie mogę nigdzie znaleźć oznaczeń z datą produkcji. Może przy otwieraniu worka go wycięłam? Miałam końcówkę żwirku z poprzedniej dostawy, właśnie dosypałam tego z nowej paczki do kuwety i chyba faktycznie jest zleżały, lub był źle przechowywany bo całkowicie nie pachnie, a GG Master ma bardzo intensywny, pudrowy zapach od razu po otwarciu. Mam nadzieję, że nie wpłynie to na jego zbrylanie. Żwirek z nowej paczki jest w kolorze beżowym, powinien być niebieski. Może się "czepiam" ale od razu zauważyłam, że kolor jest inny.
Mam nadzieję, iż nie okaże się, że jakość żwirku spada, bo mój kot bardzo go lubi i mi również żwirek odpowiada pod względem sprzątania.
Mam nadzieję, iż nie okaże się, że jakość żwirku spada, bo mój kot bardzo go lubi i mi również żwirek odpowiada pod względem sprzątania.