Żwirek
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Żwirek
U mnie to samo, w niczym nie przypomina starego, dobrego GG o zapachu pudru 
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Tylko nie to...
nie chcę znowu przechodzić tego co przy drewnianym. Zbryla dobrze? Pachnie jakoś nieprzyjemnie?
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Zbryla chyba tak samo ( ale też nie wymieniałam całkowicie tylko dosypałam do starego w kuwecie) ale wygląda okropnie, jak rozdrobniona glina i nie pachnie niczym, dosłownie niczym. No, nie tak się umawialiśmy z Zooplusem <wsciekly>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
No to nie są dobre wieści. Ja nie wiem, czy do zooplusa można mieć pretensje. Chyba raczej do producenta 
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosiu wcale nie pachnie... Zobaczycie u mnie jak teraz ten GG Master wygląda. Przód opakowania całkowicie taki sam, tylko ten kolor żwirku jest inny, ale "ziarenka" silikonu nadal są tak samo intensywnie niebieskie. Myślałam, że tylko ja miałam taki trefny worek. Żwirek zbryla się tak samo dobrze, mam nadzieję, że to nie kwestia czasu i po zmianie koloru nastąpi zmiana w jakości zbrylania.Mago pisze:(...)Zbryla dobrze? Pachnie jakoś nieprzyjemnie?
-
eweli
Na razie nie jestem w stanie ocenić, czy zmiany miały jakiś wpływ na jakość zbrylania, bo do końca tygodnia w kuwecie mam mieszankę starego z nowym. Zapach zdecydowanie mniej intensywny, ale chyba podobny. Poprzednie worki wydzielały zapach bez otwierania i w efekcie odświeżoną miałam również szafę <lol>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Jasne, że ostatecznie do producenta ale to jednak Zooplus mi sprzedał produkt niezgodny z umową. Nie będę robić problemu bo to za mała sprawa ale liczę na niezawodne koleżanki, wierzę, że Wam będzie się chciało napisać do nich z prośbą o wyjaśnienie <mrgreen>Mago pisze:No to nie są dobre wieści. Ja nie wiem, czy do zooplusa można mieć pretensje. Chyba raczej do producenta
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja zaraz napiszę do sklepu. Zazwyczaj jest tak, że jakość danego produktu spada stopniowo i obawiam się, że tak będzie w przypadku żwirku.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Właśnie mam w pudle 2 razy po 14 kg tego żwirku. Jutro spojrzę czy coś się zmieniło. Zamówiłam go wczoraj.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko ja też mam jakiś beżowy GG master i to już 4 worek taki leci ale moja Kala jest od niego uzależniona <strach> oby nie było znowu coś nie tak no dopiero niedawno zmieniałyśmy żwirek <zły> zawsze kurcze coś