Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus

Post autor: Danusia »

No........ ,że te koty tak mają <lol> Kalunia jak nie śpi to ma radary w oczach i mnie cały czas obserwuje i jak ja tylko wstanę to już lotem błyskawicy leży na moim miejscu , laptop zawsze muszę zamknąć bo to już w ogóle ulubiona miejscówka tzn klawiatura ( ,a potem masakra programowa) ale szczególnie uwielbia wszystkie moje papierzyska właśnie dzisiaj całą teczkę załączników i danych rozbebeszyła mi ale tak pięknie łaputki na nich układa <strach> <lol>

Kremaczki zawsze będą mieć specjalne miejsce w moim sercu one zawsze są Kolorusiowe <zakochana> i wszystkie je kocham :ok: <serce>

Śliczny chłopaczek :kotek: <zakochana>

a tak a pro po co albo kto leży jak rogal dookoła mnie jak siedzę <oops> no tyle futra ... <strach> ,a tak jest gorąco jak koci kaloryfer ale cóż cierpię i kocham <lol> <lol>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Hihi ale przysiadł fajnie na boczku <lol>
Bardzo miło z jego strony, że pilnuje twojego fotela <mrgreen>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Okap to ostatnio zdecydowanie ulubione miejsce Magnusa (nie wliczając oczywiście krzesła na balkonie) <lol> :)
Zawsze z zaciekawieniem obserwuje, co tam ciekawego przyrządzam <gwiżdże>

Obrazek

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Pozdrawiamy :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Takiemu to dobrze :ok: <lol> jakbym mojego bandytę widziała <lol> on tez lubi zwisać i wszystko kontrolować <lol> co kremaczki to kremaczki <zakochana> <zakochana> :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Uważaj, żeby Ci do garnka nie wpadł :D
<zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Cudnie zwisa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<lol>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Cudny kremaczek. Mój syn też ma takiego, co więcej, z Nowego Sącza własnie <mrgreen>
I też niestety mało miziasty, widać nie zawsze, niestety, słodki kolor oznacza słodki charakter.
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Aga L. pisze:Cudny kremaczek. Mój syn też ma takiego, co więcej, z Nowego Sącza własnie <mrgreen>
I też niestety mało miziasty, widać nie zawsze, niestety, słodki kolor oznacza słodki charakter.

oj mało miziasty, to prawda..
Jednak zauważyłam,ze jak siedzi na balkonie, a ja obserwuję go z kanapy, to co około 10 min wbiega do pokoju wołając mnie, wskakuje na kanapę, daje mi buzi w nos i wraca na balkon. Myślę,że jest spokojny, gdy wie,że jestem obok :)

Jak się ma Pana Sołtysa nie do miziania, to człowiek się cieszy z każdego gestu miłości. <diabeł>

Za to jak wychodzę i wracam z pracy.. to go nie poznaję! Rozkłada się do miziania i grzecznie pozwala głaskać się po brzuszku <roll>

Jest jeszcze młodziutki, w głębi ducha wierzę,że z wiekiem też przyjdzie mu potrzeba przytulenia.. i to powiedz też synowi. Będziemy się tej myśli trzymać <gwiżdże> <gwiżdże>

P.S U nas rureczka nadal na piedestale jeśli chodzi o zabawę :brzydal: On się chyba nigdy tym nie znudzi.
Wygląda to komicznie, gdy wymyślne i nie jednokrotnie drogie zabawki leżą obok, a Magnus z niewyczerpanym zapałem biega za rureczką <rotfl>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

O, Fusiu, u Filipa nadziei coraz mniej, Tytus ma już prawie 2,5 roku i nic się nie zmienia. Jego pan go oczywiście bardzo kocha ale do głaskania i robienia baranków ma drugiego brytka, tym razem niebieskiego <mrgreen> Ale Magns robi widoczne postępy, a tak się martwiłaś, że Cię nie kocha i nie zwraca na Ciebie uwagi. Tylko tak dalej, Magnusiku :kotek:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Magnusku, uwielbiam Cię. <serce>
Ach te greckie charaktery. Baxter i Missy też niemiziaści. <lol>
Zablokowany