To teraz poprosimy o fotorelację <mrgreen>
Magnus i Madox
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
I za takie niespodzianki i słabą przewidywalność uwielbiam koty
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe dobre <lol> <lol> <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Za 2 dni Magnus obchodzi swoje pierwsze urodziny!
Kupiłam mu więc urodzinowy Furminator <lol> <lol> (chyba jest to prezent z cyklu skarpety pod choinkę
) Nie miałam jednak lepszego pomysłu.
Czytałam cały wątek o tym urządzeniu. Nie ukrywam,że byłam mimo wszystko lekko sceptyczna i bałam się. Po wyciągnięciu z kota niewyobrażalnej ilości sierści
stwierdzam,że moje życie będzie teraz łatwiejsze, bo jego sierść była już wszędzie!A co najważniejsze... Magnus uwielbia być czesany Furminatorem.
Tak czytam, analizuję, oglądam i studiuję i nie potrafię sobie wyobrazić jak to może wyciągnąć aż TYLE sierści.
Przejechałam tym nawet po własnych włosach aby zobaczyć, czy przypadkiem nie wycina włosa.. szkoda,że tego testu nie widzieliście. Muszę go kochać bardzo mocno skoro przejechałam Furminatorem po moich długich do pasa włosach..
Jestem szczęśliwa bo sypie się z niego co najmniej o 3/4 mniej sierści <ok>
Kupiłam mu więc urodzinowy Furminator <lol> <lol> (chyba jest to prezent z cyklu skarpety pod choinkę
Czytałam cały wątek o tym urządzeniu. Nie ukrywam,że byłam mimo wszystko lekko sceptyczna i bałam się. Po wyciągnięciu z kota niewyobrażalnej ilości sierści
Tak czytam, analizuję, oglądam i studiuję i nie potrafię sobie wyobrazić jak to może wyciągnąć aż TYLE sierści.
Przejechałam tym nawet po własnych włosach aby zobaczyć, czy przypadkiem nie wycina włosa.. szkoda,że tego testu nie widzieliście. Muszę go kochać bardzo mocno skoro przejechałam Furminatorem po moich długich do pasa włosach..
Jestem szczęśliwa bo sypie się z niego co najmniej o 3/4 mniej sierści <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Miłość bezgraniczna <serce> A co tam, zostanę bez włosów, ale muszę sprawdzić, co by nie wyciąć przez przypadek jednego kudełka Magnusika 
- yamaha
- Genius Loci
- Miss_Monroe
- Moderator
O przepraszam bardzo <lol> . Moje włosy są dla mnie zbyt cenne, a poza tym nie mają podszerstka, który by można było wyczesać <lol>yamaha pisze:![]()
![]()
Rosnie nam na forum druga Lenka
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Uczen przerasta mistrza <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Lenko, cenniejsze niż futerko Bentleya? Nie wierzę.... <lol>Miss_Monroe pisze:O przepraszam bardzo <lol> . Moje włosy są dla mnie zbyt cenne, a poza tym nie mają podszerstka, który by można było wyczesać <lol>yamaha pisze:![]()
![]()
Rosnie nam na forum druga Lenka
- Miss_Monroe
- Moderator
Fusiu, furminator wyczesuje podszerstek, którego Brytyjczyki mają dość sporo dlatego też tyle tej sierści wychodzi. Nie czesz kocurkowi ogona, bo będzie miał chudy jak u szczurka. Wiem co piszę <lol>Fusiu pisze:(...)Tak czytam, analizuję, oglądam i studiuję i nie potrafię sobie wyobrazić jak to może wyciągnąć aż TYLE sierści.(...)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To się nazywa dowód miłości