Khaleesi & Mordimer
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Re: Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nie wiem, będziemy próbować, na razie jestem podłamana, bo kupa fajnych zdjęć tam jest i w ogóle to mój główny komp jest, więc muszę żyć nadzieją, że da się naprawić...yamaha pisze:i nie da sie odzyskac ?
- Molly
oj, ale jakby komp padł całkowicie to foty da się odzyskać, mój mąż jak pracował jeszcze w innej firmie ciągle odzyskiwał dane, więc na bank się da uratować jak nie kompa to zdjęcia i resztę też :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<lol> co za kociaste... Każdy słodki na swój sposób <zakochana>MoniQ pisze:Nareszcie w domu!
Mordimuś, jak to Mordimuś, przywitał mnie przeciągłym gadaniem i rzucił się na podłogę, żeby go głaskać, a Kalisia, jak to Kalisia, odnotowała moje przybycie.
Powodzenia z komputerem
- malinapu
no i dotarłam do ostatniej strony, tylko dlaczego w początkowej fazie wątku zdjęc nie mogę widzieć
alez zakochalam sie w tej przecudnej parze... no nie mogę sie napatrzeć ajjjj przepięknoty!!!!
Az sie rozmarzyłam o dokoceniu... Tez bym chciała taką piękną parę a moj Stefu na etapie nudzenia się znajduje i nawoływania swoich miłych państwa... a to do zabawy w jednym pokoju, a to do zabawy w drugim pokoju, a to do tulaków na łóżku .. Oddaje serce <serce> <serce> <serce> <serce>
Az sie rozmarzyłam o dokoceniu... Tez bym chciała taką piękną parę a moj Stefu na etapie nudzenia się znajduje i nawoływania swoich miłych państwa... a to do zabawy w jednym pokoju, a to do zabawy w drugim pokoju, a to do tulaków na łóżku .. Oddaje serce <serce> <serce> <serce> <serce>
- Zosiak
Kciukasy za kompa! I raz dwa dysk zewnetrzny do kopii zapasowych kupic

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Oj to naprawdę przykro, mam nadzieję, że da się odzyskać dane. W sumie też dopiero od niedawna robię sobie backup na dysku zewnętrzym... I wcale nie bez powodu <mrgreen> Laptop ostatnio czkawki dostaje.
- Malena
MoniQ trzymam kciuki za pomyślne odzyskanie danych z laptopa, szkoda by było tych wszystkich fotek blogowych, kotowych i jedzeniowych (ostatnio zrobiłam pizzę z cukinią z Waszego bloga i mój TŻ był w siódmym niebie - już dwa razy kazał mi ją robić - oczywiście musiałam mu dołożyć salami i boczku, ale uczta była fantastyczna. Dziękuję 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Moniko, trzymam kciuki za dane i przywrócenie komputera do życia. <ok> <ok> Przechodziłam przez to w zeszłym roku.