Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Soniu ja wiem, że można je kupić na wystawie
ale ja nie chcę czekać do wystawy, tylko chcę końcówkę teraz, już, natychmiast <lol> . Czekam na odpowiedź ze sklepu z wędkami teleskopowymi, bo w sklepie internetowym tych końcówek do kupienia nie ma.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No szkoda, bym wiedziała wcześniej, to bym Ci kupiła i wysłała.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Nie wiem, czy Lena ma akurat takie jak my.
Wklejam zdjęcia naszych końcówek. Jedna już niestety mocno wyeksploatowana. <lol>

Wklejam zdjęcia naszych końcówek. Jedna już niestety mocno wyeksploatowana. <lol>

- Miss_Monroe
- Moderator
Aniu chodzi mi właśnie o takie końcówki. Odpisano mi ze sklepu, że oni tych końcówek nigdy nie sprzedają osobno, występują tylko z wędką teleskopową w rozmiarze XL . W drodze wyjątku mogą sprzedać piórka po 15 złotych za sztukę i maksymalnie tylko dwie końcówki <shock> . Dodam, że na wystawie były do kupienia po 10 złotych
. W Warszawie nie można ich odebrać, a do Legionowa specjalnie po nie jechać nie będę. Podjadę po nie na wrześniowej wystawie.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ojej, to niedobrze. 15 zł za sztukę to sporo.
My kupiliśmy na wystawie wędkę za 35 zł i dostaliśmy drugą, zapasową końcówkę gratis.
Jednak nie było to na stoisku BigCats. U BigCats kupiliśmy materacyk - legowisko, stąd wiem, że mają również te wędki.
Sama wędka, jak pisałam, popsuła się w miejscu łączenia drucika z kijkiem. Baxterek tak jakoś niefortunnie się na nią rzucił. Skleiliśmy ją i śmiga dalej, tyle, że bez regulacji długości drucika.
My kupiliśmy na wystawie wędkę za 35 zł i dostaliśmy drugą, zapasową końcówkę gratis.
Jednak nie było to na stoisku BigCats. U BigCats kupiliśmy materacyk - legowisko, stąd wiem, że mają również te wędki.
Sama wędka, jak pisałam, popsuła się w miejscu łączenia drucika z kijkiem. Baxterek tak jakoś niefortunnie się na nią rzucił. Skleiliśmy ją i śmiga dalej, tyle, że bez regulacji długości drucika.
- Miss_Monroe
- Moderator
My z Mago również w takim zestawie kupiłyśmy te wędki.Audrey pisze:(...)My kupiliśmy na wystawie wędkę za 35 zł i dostaliśmy drugą, zapasową końcówkę gratis. (...)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Dziewczyny zrobię takie końcówki, tylko te sztywne mam krótsze. Musiałabym dokupić dłuższe.

Teraz będę siedzieć z Hoshi to może wstawie co mi wyszło
Teraz będę siedzieć z Hoshi to może wstawie co mi wyszło
-
zapcia2
Pomyslalam wlasnie ze moznaby sie zglosic do osoby ktora robi HandMade..takie osobki cuda robia i pewnie nie w takiej cenie 
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Maga właśnie jest taką osobą <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen>Mago pisze:Maga właśnie jest taką osobą <mrgreen>