Lenko to są jakieś pomówienia na pewnoMiss_Monroe pisze:Teraz to już pozostało cieszenie się maluszkami
Oj, nie wiem czy to dobra reklama kremaków <lol> . Chyba będę się w przyszłości głęboko zastanawiać <lol>Dorszka pisze:(...)Yogi jeszcze nie patrzy, ale kremaki zawsze są zapóźnione <lol>
Miot Y: Negra i Fado
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot Y: Negra i Fado
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's
- Kontakt:
Jakie słodkie kulki <serce> a kremaczek to cud miód <serce> Juz zazdroszczę <mrgreen>
Ja mam podgrzewacz do mleka taki dla dzieci ( te najnowsze modele maja termostaty, trzymają w odpowiedniej temperaturze i nie wytrącają białka )
Ja mam podgrzewacz do mleka taki dla dzieci ( te najnowsze modele maja termostaty, trzymają w odpowiedniej temperaturze i nie wytrącają białka )
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Sonia pisze:Lenko to są jakieś pomówienia na pewnoMiss_Monroe pisze:Teraz to już pozostało cieszenie się maluszkami
Oj, nie wiem czy to dobra reklama kremaków <lol> . Chyba będę się w przyszłości głęboko zastanawiać <lol>Dorszka pisze:(...)Yogi jeszcze nie patrzy, ale kremaki zawsze są zapóźnione <lol>
NO kremaki zapóżnione <wsciekly> <zły> mam dwa i są najmądrzejsze ,najpiekniejsze i najcieplejsze na świecie
A moją królewienkę inteligencja rozpiera <zły> rozumiemy się zawsze bez słów <lol>
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
Gratuluję parki
Dla mnie poród niesamowity przez tego trzeciego kociaka.
Dla mnie poród niesamowity przez tego trzeciego kociaka.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
dwa cudeńka. Piękne bez dwóch zdań! I kolejny kremaczek na świecie <ok> <ok>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Głaski dla dzielnej mamy!
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Głaski dla dzielnej mamy!
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję
niech zdrowo rosną maluszki <ok> <ok>
niech zdrowo rosną maluszki <ok> <ok>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Czas nas uczy pogody... Ja mam już za sobą 28 porodów, i zawsze jest coś nowego. Ale liczba uczy, na co zwracać uwagę, co jest realnym zagrożeniem, a z czym można się uporać. Rayę zawiozłam na cesarkę kilka godzin po intensywnych parciach, kiedy teoretycznie mogłabym jeszcze czekać, sama pani weterynarz miała wątpliwości, czy dobrze robię, prosząc o zabieg, ale widziałam, że z jakiegoś powodu jest wyczerpana, i opada z sił, a na zewnątrz nie pojawił się nawet czop. Po otwarciu okazało się, że to było najlepsze, co mogłam zrobić. Perli nie zawiozłam, chociaż jej poród był bardzo wyczerpujący, a ona nawet nie dostała oxy, bo widać było, że własnej ma jej aż w nadmiarze, tym zresztą spowodowane były problemy. I to też był dobry ruch. Cieszę się, że u Negry wytrzymałam ciśnienie, chociaż wolę nie opisywać, ile mnie to kosztowało. Wiem już jednak, że dopóki coś kosztuje mnie, a nie kotkę, dopóty mam wytrzymać. Jeśli zagrożona jest kotka, mam działać radykalnie. To znaczy wetkaMysza pisze:Dla mnie poród niesamowity przez tego trzeciego kociaka.
Myślałam, że pierwsza wyjdzie Yen Przepraszam, że każde zdjęcie z innym balansem, ale czasu na zabawę nie ma, a ten zielony drapaczek, choć cudowny do zabawy, do zdjęć jest makabryczny...
- yamaha
- Genius Loci
Ostatnie zdjecie
O ja nie moge, jaki slodziak <zakochana> <serce>
O ja nie moge, jaki slodziak <zakochana> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie cudo <serce> Przepiękny <serce> <serce> <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent