Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Kto nie zna historii Fusia, pomyśli,że to do mnie wzdychacie <rotfl> <rotfl>
<diabeł> <diabeł>
Agnieszko <serce> <serce>
<diabeł> <diabeł>
Agnieszko <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziadunio Fusiu <zakochana>
Sędziwa starość to kiepski wynalazek, ale świadomość długiego, dobrego i szczęśliwego życia, jakie Fusiu ma za sobą, życia jakie dane jest tylko nielicznym, daje ukojenie i pocieszenie.
Piszę o Fusiu, a trudno mi w takim kontekście nie myśleć o mojej Diunci, która też jest już sędziwa, jak na labradora
Sędziwa starość to kiepski wynalazek, ale świadomość długiego, dobrego i szczęśliwego życia, jakie Fusiu ma za sobą, życia jakie dane jest tylko nielicznym, daje ukojenie i pocieszenie.
Piszę o Fusiu, a trudno mi w takim kontekście nie myśleć o mojej Diunci, która też jest już sędziwa, jak na labradora
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziś na Magnusowym balkonie znalazłam dużą nogę konika polnego! <shock> reszty nóg oraz korpusu brak..
Czyżby Magnus zaliczył swoją pierwszą żywą zdobycz?! nieee.. a może? <shock>
Sądząc po wielkości nogi, to był kawał konika polnego
Czyżby Magnus zaliczył swoją pierwszą żywą zdobycz?! nieee.. a może? <shock>
Sądząc po wielkości nogi, to był kawał konika polnego
- Betuś
To jest możliwe <lol>
Forrest zjadł już komara, muchę, ćmę i nie wiem co się stało z biedronką, która wczoraj wleciała do mieszkania <hm>
A konik polny z pewnością jest baaardzo pożywny
<lol>
Forrest zjadł już komara, muchę, ćmę i nie wiem co się stało z biedronką, która wczoraj wleciała do mieszkania <hm>
A konik polny z pewnością jest baaardzo pożywny
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Na moje szczęście nie widziałam tego. Jakbym zobaczyła w pyszczku kota ruszającego nogami (no dobra, jedną nogą) konika polnego to bym uciekała gdzie pieprz rośnie.Betuś pisze:To jest możliwe <lol>
A konik polny z pewnością jest baaardzo pożywny<lol>
No chyba,że po prostu odpadła mu noga jak się przechadzał po balkonie, a ja na Magnusa zwalam
- Betuś
Tak, na pewno konikowi noga sama odpadła. Nie martw sie dorośnie mu 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki zadowolony
<serce>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ponoć pająki są bardzo wartościowe bo mają dużo tauryny <mrgreen>Betuś pisze:A konik polny z pewnością jest baaardzo pożywny
Icuś wczoraj przytargał coś w typie konika polnego vel świerszcza do pokoju <strach> a ja do istot więcej niż czteronożnych nie podchodze bliżej niż na metrFusiu pisze:Na moje szczęście nie widziałam tego. Jakbym zobaczyła w pyszczku kota ruszającego nogami (no dobra, jedną nogą) konika polnego to bym uciekała gdzie pieprz rośnie.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No ja jestem zdana tylko na łaskę Magnusa. Więc jak ma broić to mam nadzieję,że nie będzie się to odbywać na moich oczach <lol>Yolla pisze:
Icuś wczoraj przytargał coś w typie konika polnego vel świerszcza do pokoju <strach> a ja do istot więcej niż czteronożnych nie podchodze bliżej niż na metrna szczęście Misza owada zutylizowała i uratowała pańcię <mrgreen>
Beciu, on zawsze jest taki zadowolony na SWOIM balkonowym krześle