Wita Was Wega :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Re: Wita Was Wega :)

Post autor: norka »

Ewcia pisze:Norka - dziękuje za info.
Tak, to też mój pierwszy brytuś, jednak mam nadzieję, że w najbliższym czasie dołączy do nas koteczka liliowa lub kremowa. :) Wiem, że Dafne jest w ciąży, więc może może.... zobaczymy.
ja marzę o sreberku.....ale ciiiiiiiii bo TŻ zawału dostanie,jeszcze jeden z nami nie zamieszkał a ja mam już plany... <diabeł>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

yamaha pisze:<lol> O matko..... a to nowi forumowicze "juz zbrytoziali" sie nam trafili <lol>
Bierzcie od razu po dwa, babeczki, odejdzie Wam stres "dokocenia" <lol> <lol> <lol>
czytając to forum od dwóch miesięcy ,już wiem że brytoza to nie uleczalna choroba a objawy łagodzi tylko dokocenie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ewcia

Post autor: Ewcia »

yamaha pisze:<lol> O matko..... a to nowi forumowicze "juz zbrytoziali" sie nam trafili <lol>
Bierzcie od razu po dwa, babeczki, odejdzie Wam stres "dokocenia" <lol> <lol> <lol>
To nie takie proste yamaha, koszt takiego malucha nie jest mały do tego wydatki związane z przystosowaniem domku. Ehhh pewnie, że od razu najlepiej dwa kiciaki ale muszę to rozłożyć w czasie ze względu na finanse.
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Ewcia pisze:
To nie takie proste yamaha, koszt takiego malucha nie jest mały do tego wydatki związane z przystosowaniem domku. Ehhh pewnie, że od razu najlepiej dwa kiciaki ale muszę to rozłożyć w czasie ze względu na finanse.
Ewcia umówimy się tak...najpierw się dokoci Yamaha a potem my ;-)) <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ewciu, bardzo sie ciesze, ze masz takie ROZSADNE podejscie do sprawy kotkow. :kiss:
Ja tak sobie tylko zartowalam. Z ;-)) pisalam !

;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

norka pisze: Ewcia umówimy się tak...najpierw się dokoci Yamaha a potem my ;-)) <lol>
:haha: Norka !
To zapomnij o sreberku <lol>

Juz nie <offtopic> -uje w watku WWW <roll>
Awatar użytkownika
Ewcia

Ale od razu lepiej na duszy jak nie tylko ja jestem tak zakręcona na punkcie britków.
I nikt się nie dziwi, że myślę o kolejnym jak jeszcze nie odebrałam jednego a raczej jednej <rotfl>

Dzięki Yamaha - rozsądek to podstawa, bo zakup samego kotka to nie wszystko. W końcu to przyjaciel na wiele, wiele lat.
Norka :) Jesteś boska <serce>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Ewcia pisze:Ale od razu lepiej na duszy jak nie tylko ja jestem tak zakręcona na punkcie britków.
I nikt się nie dziwi, że myślę o kolejnym jak jeszcze nie odebrałam jednego a raczej jednej <rotfl>
U mnie też tak było <gwiżdże>
Jeszcze nie odebrałam Forresta a zakupy akcesoriów już były robione z myślą o dwóch kotach <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ewcia

Betuś pisze:
Ewcia pisze:Ale od razu lepiej na duszy jak nie tylko ja jestem tak zakręcona na punkcie britków.
U mnie też tak było <gwiżdże>
Jeszcze nie odebrałam Forresta a zakupy akcesoriów już były robione z myślą o dwóch kotach <mrgreen>
Betuś widzę, że faktycznie długo nie czekałaś na drugiego brysia :) <ok> Brawo
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Ewcia pisze:Norka - dziękuje za info.
Tak, to też mój pierwszy brytuś, jednak mam nadzieję, że w najbliższym czasie dołączy do nas koteczka liliowa lub kremowa. :) Wiem, że Dafne jest w ciąży, więc może może.... zobaczymy.

Kremy są moją słabością:) jeden czy dwa, i tak będzie cudownie :kotek:
Zablokowany