Sto Lat
Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
PyzowePany pisze:Z Pyzą już wszystko dobrze, po rance nie ma śladu <tańczy>
Upał za to jest niemiłosierny <strach> o 14 przyszło oberwanie chmury, waliło gradem i piorunami, teraz mamy upragnione ochłodzenie, słodziak nasz śpi sobie słodziutko <roll>
Obiecałam pokazać Magnuskowi, gdzie są teraz jego ulubione pasikoniki... <mrgreen> <mrgreen>
<lol> <lol> to już wiem dlaczego u mnie teraz taki spokój z nimi
ULKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! DUŻO RADOŚCI NA CODZIEŃ
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrówka

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Jaaaa cię, dziękuję wam wszystkim za życzenia, jest mi szalenie miło <pokłon> <mrgreen> <pokłon>
W pracy dostałam wspaniały szal i bransoletkę, a pracuję tam przecież dopiero od miesiąca, kurcze fajnie mieć urodziny <mrgreen>
Pyza z tej okazji rozpłaszczyła na białej ścianie wielkiego komara, który ewidentnie chwilę wcześniej opił się czyjejś krwi
Mam teraz mega wielką czerwoną plamę spływającą swobodnie w kierunku podłogi <lol> <lol> <lol>
W pracy dostałam wspaniały szal i bransoletkę, a pracuję tam przecież dopiero od miesiąca, kurcze fajnie mieć urodziny <mrgreen>
Pyza z tej okazji rozpłaszczyła na białej ścianie wielkiego komara, który ewidentnie chwilę wcześniej opił się czyjejś krwi
Mam teraz mega wielką czerwoną plamę spływającą swobodnie w kierunku podłogi <lol> <lol> <lol>