Mioty W i X: Perla i Raya :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Mioty W i X: Perla i Raya :-)
Trikoloreczka jaka przecudna misia <zakochana> <serce>
No autentycznie widać ,ze te wszystkie fotki zrobione były w trakcie niezłej zabawy starszaków <serce> ten tupot tych wszystkich łaputków musi być fantastyczny <serce> ,a gonitwa do miseczek które idą sobie z kuchni <serce> do dzisiaj Kalutka biegnie przede mną z wielkim łauuu bo miseczka nad jej główką idzie do jej jadalni ,bezcenne chwile których nikomu nie oddam <lol> <lol>
No autentycznie widać ,ze te wszystkie fotki zrobione były w trakcie niezłej zabawy starszaków <serce> ten tupot tych wszystkich łaputków musi być fantastyczny <serce> ,a gonitwa do miseczek które idą sobie z kuchni <serce> do dzisiaj Kalutka biegnie przede mną z wielkim łauuu bo miseczka nad jej główką idzie do jej jadalni ,bezcenne chwile których nikomu nie oddam <lol> <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tobiś już ma 12 tygodni już nie jest malutkim Tobisiątkiem, to już całkiem poważny wiek jest <mrgreen>
A co tam zmalował znowu przez ten czas?
A co tam zmalował znowu przez ten czas?
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ależ oczywiście że jest malutki <lol> Soniu dopiero szok przeżyjesz, jak Tobiś do Was przyjedzie. Ja po sobie pamiętam, że nie mogłam uwierzyć, że Luna jest tak ogromna przy malutkim Gatonie. Gatuś wydawał się drobinką. I powiem Ci, że strasznie żałuję, że tak mało zdjęć mam jak on był malutki, tak więc szykuj aparat już teraz <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> Jak stanie przy Tamisiu to na pewno będzie kruszynka
Mago poczytałam sobie ostatnio pierwsze parę stron, jak Gato przyjechał do Ciebie, co wyprawiał i jak Ci pomagał drożdżowe piec i inne takie tam <lol> I zaczynam mieć stracha, bo coś czuję, że Tobiś to poradzi i Gatona przebić ze swoimi pomysłami <strach> <mrgreen>
Mago poczytałam sobie ostatnio pierwsze parę stron, jak Gato przyjechał do Ciebie, co wyprawiał i jak Ci pomagał drożdżowe piec i inne takie tam <lol> I zaczynam mieć stracha, bo coś czuję, że Tobiś to poradzi i Gatona przebić ze swoimi pomysłami <strach> <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Dwano nie bylo Tabisia <gwiżdże>
Pewnie urosl <gwiżdże>
<yamaha> <yamaha> <yamaha>
sama sobie narobilas ! <lol>
Pewnie urosl <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Dwano nie bylo Tabisia <gwiżdże>
Pewnie urosl <gwiżdże>
no Yamaszko TOBISIA a nie Tabisia <diabeł>
Chłopaczek zuch już pewnie pół Agilisowa do góry nogami poprzestawiał
<yamaha> <yamaha>
- yamaha
- Genius Loci
Oj Ale wtopa
Ide po druga kawe <mrgreen>
No ale i tak wiadomo, o kogo mi chodzilo
Ten tam Stevie <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Ide po druga kawe <mrgreen>
No ale i tak wiadomo, o kogo mi chodzilo
Ten tam Stevie <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tobisia to mi Marzenka odda od razu, chudy szczypior z niego, największy, najwyższy, najdłuższy, no w ogóle nie brysiowy Nie, żeby niejadek, do tego jest pierwszy, ale ja nie wiem, co on z tym jedzeniem robi, chyba za bardzo zajęty jest bieganiem za mną i pilnowaniem i sprawdzaniem, co też tym razem ciekawego robię <lol>
Zdjęć nie będzie, bo aparat pękł przy Fado <lol> Znaczy się, bateria padła...
Zdjęć nie będzie, bo aparat pękł przy Fado <lol> Znaczy się, bateria padła...
- Miss_Monroe
- Moderator
W razie czego łaskawie przyjmę Tobisia do siebie <lol> . Niech już będzie <lol> !
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Rośnie godny następca Gatonka Małgosi <diabeł> ktoś z tego co słyszałam onegdaj chartem go nazwał <lol> no więc wszystko pasuje ,a nasza Sonia niech już sowite zapasy robi coby chłopak miał co wciągać i z głodu nie padł po tych półkowych galopadach <lol> .
Ja tylko nie wiem co będzie z Tamisiem jak się misiek zapatrzy na Tobisia i też tak zacznie wciągać <strach> <serce> <lol>
Ja tylko nie wiem co będzie z Tamisiem jak się misiek zapatrzy na Tobisia i też tak zacznie wciągać <strach> <serce> <lol>