Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Brita
Aż wstyd <oops> wieki mnie tu nie było <pokłon> <pokłon> ,a tu mój ulubieniec w getrach mieszka
Aguś synek świetny chłopaczek <serce> jak ten czas biegnie <strach> buziak przeuroczy <serce>
A chłopaki najważniejsze ,że zdrowe <zakochana> <zakochana> <zakochana> Vincus niezmiennie cudny <zakochana> ,a jaki wychowany <shock> chodząca kultura
rudzielec jak pięknie wyrósł no kocisko <zakochana> no ,a senior kociego rodu mam nadzieję ,że zdrowy i nic mu nie dolega <zakochana> ogromny misiek kochany .
<serce>
Aguś synek świetny chłopaczek <serce> jak ten czas biegnie <strach> buziak przeuroczy <serce>
A chłopaki najważniejsze ,że zdrowe <zakochana> <zakochana> <zakochana> Vincus niezmiennie cudny <zakochana> ,a jaki wychowany <shock> chodząca kultura
- Agnieszka7714
U nas czarne chmury zawisły. Już myślałam, że będzie z górki, a tu dopadł mnie rotawirus i miałam wypadek samochodowy. Najgorsze jest to, że frajer nie przyznaje się do winy pomimo, że jest dwóch świadków. Sprawa idzie do sądu. Na szczęście jechałam sama, firmowy samochód skasowany
.
- Betuś
Nic Ci sie nie stało?
- Agnieszka7714
Chyba wszystko ok. Robiłam prześwietlenie mam stłuczony kręgosłup szyjny i 1 z kręgów delikatnie się przesunął. Mam zgłosić się do ortopedy. Mam jeszcze zawroty głowy. Na szczęście jechałam większym samochodem, bo gdyby to była jakaś Panda czy coś w tym stylu to pewnie koziołkowała bym.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, całe szczęście, że tak się skończyło...Agnieszka7714 pisze:U nas czarne chmury zawisły. Już myślałam, że będzie z górki, a tu dopadł mnie rotawirus i miałam wypadek samochodowy. Najgorsze jest to, że frajer nie przyznaje się do winy pomimo, że jest dwóch świadków. Sprawa idzie do sądu. Na szczęście jechałam sama, firmowy samochód skasowany.
Żebyś szybciutko wróciła do formy <ok> <ok> <ok>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
O rany! Bardzo współczuję 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ojejku Agnieszko całe szczęście, że Tobie się nic nie stało 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O rany Aga <strach> mam nadzieję ,ze z Tobą wszystko jest OK
Ja ostatnio bardzo nie lubię panów co po niektórych za kierownicą <wsciekly> zwłaszcza takich starszych bardzo pewnych siebie <zły>
Ja ostatnio bardzo nie lubię panów co po niektórych za kierownicą <wsciekly> zwłaszcza takich starszych bardzo pewnych siebie <zły>
- Betuś
Wracaj szybko do zdrowia.