Karmelek - nasze maleństwo
- Molly
Re: Karmelek - nasze maleństwo
O jaaaa <zakochana>
Takie pakowanie, jak będzie zimno to na pewno w bagażu znajdzie się futerko <lol>
Takie pakowanie, jak będzie zimno to na pewno w bagażu znajdzie się futerko <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ale ciuszki to chyba Karmelek wyprasował <lol> <lol> <lol>elwiska3 pisze:
[/img]
Oj, jaki on śliczny jest <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale się napracował Karmelek, tyle prasowania miał na głowie <mrgreen>
Elwisko, jak Karmelek lubi wypijać tylko sosiki z puszek, to dolewaj mu wody. Ja do każdej puszki, obojętnie czy w sosie, czy w galaretce dolewam wody, rozdrabniam łyżeczką i mieszam i robi się taka papka. Czasem mi się przeleje to cały talerz wody jest na talerzu. Tami wszystko wyliże zawsze.
Elwisko, jak Karmelek lubi wypijać tylko sosiki z puszek, to dolewaj mu wody. Ja do każdej puszki, obojętnie czy w sosie, czy w galaretce dolewam wody, rozdrabniam łyżeczką i mieszam i robi się taka papka. Czasem mi się przeleje to cały talerz wody jest na talerzu. Tami wszystko wyliże zawsze.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jak on cudnie pomaga w pakowaniu
Kochany jest <serce> <serce>
Kochany jest <serce> <serce>
- Betuś
Pięknie Karmelek spakował Tosię <zakochana>
Mam nadzieje, ze problemów zdrowotnych juz nie bedzie i Karmelek bedzie zdrów jak ryba.
Ja tez jestem za tym by w takiej sytuacji kiedy woda z kranu jest podejrzana dawać jednak mineralna... Albo pol na pol mineralnej z filtrowana.
Mam nadzieje, ze problemów zdrowotnych juz nie bedzie i Karmelek bedzie zdrów jak ryba.
Ja tez jestem za tym by w takiej sytuacji kiedy woda z kranu jest podejrzana dawać jednak mineralna... Albo pol na pol mineralnej z filtrowana.
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
fotka na półeczce z proszkami: Karmelek wygląda jak diler 8-)
fotka na tosinym łóżku: kotek wybrał co Tosia ma wziąć na kolonie <lol> <lol> <lol>
fotka na tosinym łóżku: kotek wybrał co Tosia ma wziąć na kolonie <lol> <lol> <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Rzeczywiście, naprasował się chłopak <lol> Kochany Karmelek
Nie wiem jak byśmy sobie radziły bez pomocy naszych futerek.
Mam nadzieję, że Karmelek nie będzie już dawał powodów do zmartwienia, a z tym dolewaniem wody do mokrego warto spróbować, u mnie dość długo to działało, niestety obecnie dodanie chociażby kilku kropel wody do filecików (a tylko fileciki jedzą) czyni fileciki niejadalnymi
Mam nadzieję, że Karmelek nie będzie już dawał powodów do zmartwienia, a z tym dolewaniem wody do mokrego warto spróbować, u mnie dość długo to działało, niestety obecnie dodanie chociażby kilku kropel wody do filecików (a tylko fileciki jedzą) czyni fileciki niejadalnymi
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny u nas zabieg z sosikiem niestety nie we wszystkich karmach skutkuje
- Miss_Monroe
- Moderator
Jeśli Karmelek mało pije to warto porozstawiać miseczki po mieszkaniu. Nie myślałaś nad fontanną? Nie dawaj mu mokrej karmy Gourmet, ten sosik też do najzdrowszych nie należy patrząc na skład karmy.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Karmelek bardzo się napracował. Prasowanie, układanie i sprawdzenie wszystkiego to sporo roboty.
Melciu, śliczny jesteś.
Melciu, śliczny jesteś.