Ich troje
- yamaha
- Genius Loci
Re: Ich troje
Ja juz u okulisty bylam, prze Pani. <mrgreen> Kazal mi sie wczesniej klasc spac, i tyle <lol> (pisalam w watku o "wtopach").
Wiec ja poplamionego niebieskiego od poplamionego kremowego dobrze rozrozniam <mrgreen>
Wiec ja poplamionego niebieskiego od poplamionego kremowego dobrze rozrozniam <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Beciu, dookowe i pyszczkowe zdjęcia sa piękne. Kotusie cudowne. <zakochana> <zakochana>
Boguś czekoladek jak zwykle z zatroskanym pysiem. <serce> <serce> <serce>
Lulutek maleńka srebrna kruszynka i Leoś cudny niebieski miś. <serce> <serce> <serce> Jakie on ma piękne połamane futerko. <serce> <serce> <serce> <serce>
Boguś czekoladek jak zwykle z zatroskanym pysiem. <serce> <serce> <serce>
Lulutek maleńka srebrna kruszynka i Leoś cudny niebieski miś. <serce> <serce> <serce> Jakie on ma piękne połamane futerko. <serce> <serce> <serce> <serce>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Leosia pięęęęęęęęęęęęęęęęęęeknie ufociłaś <zakochana> <zakochana> <zakochana> swojego "pierworodnego" jak stwierdziła Elwiska <mrgreen> (super określenie) <ok>
muszę też się zgodzić z dziewczynami, że niebieski brytyjczyk to taka "mała czarna" albo "must have" i to nie tylko kolor ale też charakter :-)
muszę też się zgodzić z dziewczynami, że niebieski brytyjczyk to taka "mała czarna" albo "must have" i to nie tylko kolor ale też charakter :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zgadzam się :-) Niebieski to klasyka, niebieski to charakter, niebieski <serce> <serce> <serce>
Określenie pierworodny bardzo, bardzo mi się podoba <mrgreen>
Dziękujemy za miłe słowa
Kupiłam dzisiaj kotom papirusa. Nie pytajcie ile kwiaciarni zjeździłam aby go dostać <diabeł> Ale opłaciło się. Radość kotów bezcenna. Oczywiście relacja fotograficzna jest. Będzie przedstawiona w późniejszym terminie
Określenie pierworodny bardzo, bardzo mi się podoba <mrgreen>
Dziękujemy za miłe słowa
Kupiłam dzisiaj kotom papirusa. Nie pytajcie ile kwiaciarni zjeździłam aby go dostać <diabeł> Ale opłaciło się. Radość kotów bezcenna. Oczywiście relacja fotograficzna jest. Będzie przedstawiona w późniejszym terminie
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Koteczki jak zwykle cudowne, ale to wiadomo nie od dziś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Czekam na relację pożerania papirusa <lol> <lol> <lol>
Czekam na relację pożerania papirusa <lol> <lol> <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Nie mogę sie doczekać zdjęć pożeraczy <mrgreen>
- Betuś
<shock> Co one z nim zrobily? <shock>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Beatko...przepiękna ta Twoja Trójca <zakochana>
cudne wszystkie koty razem....i każde z osobna....ja nawet nie wiem jak mam swój zachwyt wyrazić ...bo słów zwyczajnie brak.... <oops> :-)
patrzę też na zdjęcie Twojego pieska....piękna psinka była....takie kochane pysio...
cudne wszystkie koty razem....i każde z osobna....ja nawet nie wiem jak mam swój zachwyt wyrazić ...bo słów zwyczajnie brak.... <oops> :-)
patrzę też na zdjęcie Twojego pieska....piękna psinka była....takie kochane pysio...
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Dla mnie była najpiękniejsza na świecie. Miała też najwspanialszy charakter, jaki tylko pies może mieć <serce> <serce> <serce>norka pisze:patrzę też na zdjęcie Twojego pieska....piękna psinka była....takie kochane pysio...
Miło mi czytać, że Ci się Sarunia podoba
Dziękujęnorka pisze:Beatko...przepiękna ta Twoja Trójca <zakochana>
Betuś, nie bądź taka przerażona <lol>Betuś pisze:<shock> Co one z nim zrobily? <shock>
Oto relacja z otwarcia baru sałatkowego <mrgreen>
Najpierw była kolejka <lol>

potem niepewność co z tym zrobić <mrgreen>

następnie uszy się kotom trzęsły od przeżuwania zieleninki <lol>

Lulu zdecydowała się na zielsko ostatnia, ale jadła z nie mniejszym apetytem niż chłopaki

Dziękujemy za uwagę <mrgreen>