Freddie i Aston
- beev
Re: Freddie i Aston
fajnie koty razem wyglądają
brytek imponujący
sfinks uroczy 
- dzoana
Koldereczki welnianej nie mam, ale to gustowne ubranko, ktore ma na sobie to rekaw obciety z mojej sukienki. Juz kilka moich rzeczy przerobilam na wersje letnia. Mam nadzieje, ze wroca cieplejsze dni bo po ostatnich poprawkach mam tylko jeden wyjsciowy sweter (te mniej wyjsciowe zachowalam bo co bede mojego ufolka ubierac w cos w czym sama bym sie nie pokazala <lol> ).Danusia pisze:Nietoperek jest śliczny ale ja kupiłabym mu kołdereczkę wełnianą i pledzik wełniany i futerko bym mu uszyła bo jak patrzę na niego to mi zimno![]()
Dziekuje bardzo za komplementy dotyczace zdjec. Maz zaczyna zabawe z fotografia studyjna, wyprobowuje nowy sprzet I twierdzi, ze to jeszcze nie to o co mu chodzilo. Mnie sie za to zdjecia bardzo podobaja, choc ciesze sie ze uwaza, ze mu nie wyszly bo dzieki temu planuje sesje powtorzyc :-)
Freddie bardzo dziekuje wszystkim Cioteczkom za mile slowa- puchnie z dumy, co widac na zalaczonych zdjeciach. A Astonek I tak Was wszystkie kocha, nawet jesli bez wzajemnosci :-)
- yamaha
- Genius Loci
Weszlam tu z samego rana, bo pomyslalam, ze moze znowu Ci przyjdzie do glowy jakies fotki wstawiac, to do wieczora jakos zapomne.
Ale widze ze nie.
Uffff...
Freddie, nie martw sie, koteczku, ciocia jest myslami z Toba, jakos tego ufoludka musisz zniesc.... <roll>
<lol>
Ale widze ze nie.
Uffff...
Freddie, nie martw sie, koteczku, ciocia jest myslami z Toba, jakos tego ufoludka musisz zniesc.... <roll>
<lol>
- beev
A ja czekam na nowe fotki obu koteczkow. , nawet jakby Yamaha zasnąć po nich nie mogla 
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Bardzo fajne kotki dwa :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Na plakat najnowszego horroru w kinie by sie nadawal 
(ja jestem taki "gieroj", a jakby toto przylazlo rano do lozka i zaczelo sie miziac i przytulac, to pewnie bym jak dzieciak mietolila to.... chcialam powiedziec "futerko", ale przeciez NI MO
)
(ja jestem taki "gieroj", a jakby toto przylazlo rano do lozka i zaczelo sie miziac i przytulac, to pewnie bym jak dzieciak mietolila to.... chcialam powiedziec "futerko", ale przeciez NI MO
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny to spojrzenie mówi''kocham Cię'' <lol> podrap mnie pod bródką 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Trochę przypomina mi słynne zdjęcie ogolonego niedźwiedzia... Kto nie widział niech zobaczy, a gwarantuję że dzisiaj nie zaśnie 
- yamaha
- Genius Loci
To ja juz wole zaadoptowac tego niedzwiedzia.