Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus

Post autor: Fusiu »

Audrey,Soniu.. :hug: Wydaje mi się,że to się mu "przytrafiło" niechcąco. Bo częstotliwość raz na 10 miesięcy jest mierna <lol>

Jeszcze się z naszego klubu "mam nie-miziastego-kota i to akceptuję "nie wypisyję <rotfl>
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Kochany <serce>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ach..nareszcie na Twój watek dotarłam......jeszcze wszystkich watków nie ogarniam co strasznie mnie deprymuje.... :(((( ...ale pomalutku uda mi sie w końcu do Was Wszystkich zajrzeć.... :-)

ale widzę że tu trafiłam w bardzo podniosłym momencie :-) :-) :-) :-) Magnus ...Pan -Sołtys (kapitalna ksywka :-) ) odwiedził kolanka swojej Panci.....to trza uczcić co by sie już teraz regularnie powtarzało :-) :winko:

o ogromne głaski dla Fusiu.....jestem oszołomiona jego wiekiem i Waszą opieką....duże głaski.... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja zawsze mówię : na wszystko przyjdzie pora <diabeł> i na takie czułości też :ok: <lol>

Asiu kot jest jak wino im starszy tym cudowniejszy i większa przylepa ,więc jeszcze będziesz narzekać ,że budzi Ciebie w nocy i molestuje nieustannie <lol>

:kotek: <zakochana> :kiss:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

norka pisze:ach..nareszcie na Twój watek dotarłam......jeszcze wszystkich watków nie ogarniam co strasznie mnie deprymuje.... :(((( ...ale pomalutku uda mi sie w końcu do Was Wszystkich zajrzeć.... :-)

ale widzę że tu trafiłam w bardzo podniosłym momencie :-) :-) :-) :-) Magnus ...Pan -Sołtys (kapitalna ksywka :-) ) odwiedził kolanka swojej Panci.....to trza uczcić co by sie już teraz regularnie powtarzało :-) :winko:

o ogromne głaski dla Fusiu.....jestem oszołomiona jego wiekiem i Waszą opieką....duże głaski.... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Witaj w naszym wątku Norko, bardzo się cieszę,że tu zajrzałaś :kiss:

Dziękuję za ciepłe słowa dla seniora Fusia <roll>

Danusiu <serce>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Asiu, moim kotom do tej pory się nie pomyliło i na kolana się nie wdrapały, wiec co tu dużo pisać, masz miziaka w domu i już <lol> Ja bym chyba pojechała do weta, zwłaszcza gdyby Kaya wywinęła mi taki numer <rotfl>

A Fusiu starowinka nieustannie mnie zachwyca, bidulek, chudzinka, ale jak mu dobrze u Panci pod kocykiem <serce>
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

No, ja tu się nie chcę przechwalać <mrgreen> ale Magnus jest po prostu grzecznym kotkiem, posłuchał cioci Asi i wziął przykład z Tajgi :kotek: Tylko patrzeć, jak nie będziesz mogła usiąść spokojnie, bo pewien piękny futrzak będzie Ci się od razu ładował na kolana :kotek: :-D
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Witam po wakacjach :)

Za "starszego" kotka trzymam kciuki, choć jestem pewna, że pod taką opieką czuje się znakomicie. A Magnus piękny. No i ta niespodzianka jaka urocza :kotek:

Ja, niestety, nie doczekałam się jeszcze takiej chwili, żeby Hugo przyszedł do mnie na kolanka. Może kiedyś....
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

ale jak się takie kocie gesty docenia :-) , ja bym Magnusa z tego nie leczyła <mrgreen>
wiem co mówię bo Misza też raz w roku ląduje na drzemkę na kolanach i czasem tranzytem jak goni za mufą <lol>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Asiu, cudowny prezent dostałaś od Magnuska z okazji niedzieli ;-))
Jutro życzę Ci takiego prezentu z okazji poniedziałku, pojutrze z okazji wtorku i tak codziennie :kiss:
Zablokowany