Wita Was Wega :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Wita Was Wega :)

Post autor: Miss_Monroe »

Spokojnie. Koteczka potrzebuje czasu, aby oswoić się z nowym miejscem. Nie wyciągajcie jej, sama po pewnym czasie "odważy" się wyjść z kryjówki :-)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Widzę,że moje rady zamiast do Norki powinnam wkleić tu :)

Wszystko będzie dobrze.. to takie normalne procedury pierwszych dni w nowym domku :)
Awatar użytkownika
Ewcia

Post autor: Ewcia »

Fusiu :) kochana jesteś. Oczywiście czytałam Twoje rady u Norki. Wiesz wszystko takie jest łatwe w teorii a tu <yamaha> (tak apropos to właśnie padłam jak przeczytałam, że ta emotka nazywa się "yamaha")

Pomiałkuje sobie, jednak boi się wyjść. Pokroiłam jej mięsko, ma swoje chrupki i wodę, więc może w nocy odważy się coś księżniczka spożyć :)
Oj jak dobrze, że jesteście :* dla wszystkich :roza: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Na pewno w nocy wyjdzie :kotek: Będzie dobrze <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Witaj Ewciu!
Śpiesze by Cie uspokoić. Bohun jak do nas przyjechał, schował sie pod łóżko. Nie jadł, nie pił, nie załatwiał sie w ogole przez ok 1,5 doby. Bałam sie, ze cos mu sie stanie. Spokojnie, Wega musi sobie w tej małej kociej główce wszystko poukładać. Daj jej czas, widocznie potrzebuje go troche wiecej :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Gratuluję Ewcia, że koteczka już o Was, choć na razie widmo <mrgreen>
Koteczki widać są bardziej delikatne więc trochę musisz poczekać. Trzymam mocno kciuki za aklimatyzację i żeby w nocy się odważyła Wegunia i przyszła do Ciebie <ok>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Ewcia...Wegunia pewnie się odważy wyjść jak w domu zapadnie cisza..zostaw jej zapaloną małą lampkę...i czuwaj.....myślami jestem przy Tobie..... :hug:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Ewcia....może daj Weguni tam gdzie się schowała ten malutki kocyk z transportera ....tam są jej znajome zapachy.....może to coś pomoże....
Awatar użytkownika
Ewcia

Post autor: Ewcia »

Słuchajcie wlasnie sie odważyła wyjść :-D <tańczy> <tańczy> Pobawilam sie z nią tym patyczkiem zakończonym piórkiem i w trakcie zabawy nawet dała sie pogłaskac kilka razy mojemu synowi, który tez z nadmiaru wrażeń nie może spać ;)
W trakcie tej zabawy zaprowadzilam ja do kuwety i pokazałam gdzie ma swoje drugie miseczki i mięsko <mrgreen>

Jezu jaka ulga dla serca .... Uffff dzielna koteczka :kotek: głaski od pańci na razie wirtualne

Jeszcze raz wielkie buziaczki dla fotumowych cioteczek, z Wami o niebo raźniej <pokłon>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To super, że się koteczka odważyła wyjść. Na pewno w nocy będzie rekonesans robić :kotek:
Zablokowany