Bardzo dużym utrudnieniem jest sam rozkład mieszkania, doczytałam, że to kawalerka, czyli Wega właściwie nie ma się gdzie odseparować - czy udostępniacie jej Państwo wejście do łazienki?
Wita Was Wega :)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wita Was Wega :)
Lenko, transporter na pewno nie pozostanie w tej roli, ja zrozumiałam, że użyty został jako element awaryjny, i dobrze
Natomiast na pewno nie można kociaka "przepłaszać", jeśli podejdzie do łóżeczka dziecka, i będziecie mieli Państwo obawy, proszę Wegę delikatnie wziąć na ręce i wstawić do kuwetki, nawet tej prowizorycznej.
Bardzo dużym utrudnieniem jest sam rozkład mieszkania, doczytałam, że to kawalerka, czyli Wega właściwie nie ma się gdzie odseparować - czy udostępniacie jej Państwo wejście do łazienki?
- Ewcia
Tak to kawalerka - ale ma dostęp do wszystkich części mieszkania oprócz balkonu.Dorszka pisze:Lenko, transporter na pewno nie pozostanie w tej roli, ja zrozumiałam, że użyty został jako element awaryjny, i dobrzeNatomiast na pewno nie można kociaka "przepłaszać", jeśli podejdzie do łóżeczka dziecka, i będziecie mieli Państwo obawy, proszę Wegę delikatnie wziąć na ręce i wstawić do kuwetki, nawet tej prowizorycznej.
Tak Dorszko, transporterek to element awaryjny, dzisiaj pojadę do sklepu po inną kuwetę. "Przepłoszyć" miałam tu na myśli, że wystarczy wstać z łózka szybciej, a ona już się wystraszy. Nikt jej nie chce specjalnie straszyć. Ja jak nakręcona co chwilę ją przenoszę do kuwety jak tylko zagarnia pościel u dziecka w łóżeczku.
Ale jest sukces. Dzisiaj drugie siku do kuwety. Gdy zrobiła wczoraj siusiu, dosypałam jej żwirku i specjalnie nie wyciągałam brudów, żeby czuła swój zapach. A ta moja arystokratka czekała aż jej posprzątam. No to jak zrozumiałam Panienkę, że musi być sterylnie czysto - heja za łopatkę i sprzątanie. Gdy skończyłam i zaprosiłam księżniczkę do środka - weszła i zrobiła siusiu. Tada!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super
Oby to był początek końca problemów kuwetkowych <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Ewcia
Oby BeciuBecia pisze:SuperOby to był początek końca problemów kuwetkowych <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Betuś
Też mam nadzieje, ze bedzie już dobrze <ok>
- beev
Super! Grzeczna dziewczynka 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Weguniu 
- cheshire
Super, ze takie postepy! Swietnie sobie radzisz! Nie chce mi sie wierzyc, ze nie wiedziala do czego sluzy kuweta i zwirek 
- Łatka
Oj widzę ciężko tu mieliście.... Ale najważniejsze, że już załapała i pojawiają się sukcesy <ok> <ok> <ok>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Trzymam za Was kciuki, za sprawy kuwetkowe i zeby Wegunia szybko oswoila sie z rózowym kiciem i poczula u Was bezpiecznie <ok> <ok> <ok>