Aga, koniecznie skonsultuj się z innym lekarzem.
W głowie się nie mieści takie postępowanie. No cóż, jest to jednak coraz częściej spotyane podejście lekarzy. <wsciekly>
Przytulam i trzymam mocno kciuki Aguś. <ok> <ok>
ale z Michasia duży już chłopak ... uwielbiam takich małych łobuziaków... <serce> <serce> <serce>
a z kręgosłupem nie odpuszczaj ... koniecznie trzeba to skonsultować ... i oczywiście, że nie odpuść pacanowi ...
trzymam kciuki ... <ok> <ok> <ok>
zdrówka dla Ciebie ...
U nas przewroty. Michalina jest już starszakiem. Dzisiaj trafił do 3 grupy. stresowaliśmy się, bo nowe panie, nowa sala i ogólnie jakoś tak inaczej. Ale poradził sobie łobuz mały. Wczoraj ganialiśmy po kałużach <gwiżdże> myślałam, że będzie ciut spokojniej <lol> . W kaloszach pełno wody ... nawet pielucha była mokra od zewnątrz <lol> . A u mnie, dogrywam wizytę u nowego lekarza. Dzisiaj już będzie wiadomo, czy kumaty i wie o co chodzi.
No to daj znać co Ci ten nowy lekarz powiedział, trzymamy kciuki oby cos sensownego <ok> <ok>
My też mamy starszaka na szczęście już 3 rok prowadzi go ta sama pani i jest w tej samej grupie tak więc już od kilku dni nie mógł się doczekać :->
elwiska3 pisze:Szybko zleciało - Michaś już w starszakach .. a dopiero co go do żłobka oddawałaś <shock>
Za zdrówko kciuki trzymam <ok> <ok> <ok>
Bo on jest w żłobku <lol> tylko dziś poszedł do ostatniej grupy czyli do starszaków.
Niestety lekarz ortopeda z polecenia jest niedostępny. Prawdopodobnie urlop. No nic. Zarejestrowałam się prywatnie do innego, jeżeli ten stwierdzi to co poprzedni, to się poddaję. Widocznie jestem zdrowa.