<zakochana> tej małej nie da się nie kochać <serce>
Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Cały dzień pilnowałam pańciowych rzeczy w szafie, więc nigdzie się nie mogłam ruszyć... no może jeszcze troszkę w międzyczasie spałam... <roll>
a wtedy przyszedł do nas pewien pan i przyniósł mi prezent <shock> Chyba koteły obchodzą Mikołaja we wrześniu <shock> poszłam więc sprawdzić...

jaaaaa cię to naprawdę dla mnie <mrgreen> <tańczy> ??

i wiecie co, takie super pomponiki dostałam... i uwaga- LIST MIŁOSNY <serce> <serce> <serce>

zobacz Pyzuniu, co tu jest napisane!
Baxterku, czy mi się wydaje, że ten list pachnie twoimi perfumami... <zakochana> ?
Dziękuję, przesyłam całuski...

i jeszcze jeden cmok mój luby <zakochana>

Pyzunia chyba się zakochała <roll> <zakochana> Teraz słodko śpi i aż się boję myśleć, o czym śni <lol>
Aniu dziękuję za paczkę, Pyza dostała już małą porcję do miseczki, na pewno będzie chrupała ze smakiem

a wtedy przyszedł do nas pewien pan i przyniósł mi prezent <shock> Chyba koteły obchodzą Mikołaja we wrześniu <shock> poszłam więc sprawdzić...

jaaaaa cię to naprawdę dla mnie <mrgreen> <tańczy> ??

i wiecie co, takie super pomponiki dostałam... i uwaga- LIST MIŁOSNY <serce> <serce> <serce>

zobacz Pyzuniu, co tu jest napisane!
Baxterku, czy mi się wydaje, że ten list pachnie twoimi perfumami... <zakochana> ?
Dziękuję, przesyłam całuski...

i jeszcze jeden cmok mój luby <zakochana>

Pyzunia chyba się zakochała <roll> <zakochana> Teraz słodko śpi i aż się boję myśleć, o czym śni <lol>
Aniu dziękuję za paczkę, Pyza dostała już małą porcję do miseczki, na pewno będzie chrupała ze smakiem
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Ogłaszam wszem i wobec, ze 27.09 biorę tydzień wolnego
I właśnie pod koniec września dołączy do nas Elmo
Czy mogę już nasypać żwirku do drugiej kuwetki <lol> ?
I właśnie pod koniec września dołączy do nas Elmo
Czy mogę już nasypać żwirku do drugiej kuwetki <lol> ?