Trudne czasy nadchodza, Pancia Ci doopke chce odchudzic
Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- yamaha
- Genius Loci
Re: Pan Kot Brytyjczyk
Dziubulku, trzymaj sie, chlopie !

- beev
Biedny kotek
jak kotu można odmówić jedzonka hehe mój by się zamiałczal przy lodówce

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Aniu po pierwsze zrób dokładnie te wszystkie badania o których napisała Dorszka .
Serce i nerki to naczynia połączone Ty wiesz ,ze ja dokładnie wiem co pisze.
2 kg <shock> no bez przesady oczywiście dla kondycji serduszka lepsza niedowaga niż nadwaga ale...............................
Kolorek waży <shock> 6400-6500 ale to krótki zwarty kocurek z tych mniejszych jak sama określiła Dorszka
Koty z postępującą niewydolnością nerek w pewnym momencie przestają jeść i to jest ten zły moment kiedy już jedzą tylko po łyknięciu Peritolu dlatego dr Agniszka cieszy się ,ze Kolorek jest kluchą wiedząc co go czeka ,a z drugiej strony zawsze mówi ,że już igły takiej żeby pobrać mu mocz bezpośrednio z pęcherza to ona nie ma bo dla takich grubasków nie produkują <lol>
Kardiolożka Kolorusia dr Garncarz powiedziała tylko ,że jak tak dalej pójdzie będzie miała problemy i będzie trzeba chłopaka ogolić do badania bo klusek ale żadnych takich zaleceń ,że musi chudnąć na gwałt i to najlepiej o połowę masy <shock>
Także Aniu z dystansem i konsekwentnie troszkę ogranicz kocurkowi jedzonko i obserwuj łobuziaka .
No i ciśnienie koniecznie trzeba kontrolować
Baxterku <ok> <ok> <ok> Ty tu cioteczki nie martw tylko chłopaku dbaj o siebie <zakochana> <serce>
Aniu

Serce i nerki to naczynia połączone Ty wiesz ,ze ja dokładnie wiem co pisze.
2 kg <shock> no bez przesady oczywiście dla kondycji serduszka lepsza niedowaga niż nadwaga ale...............................
Kolorek waży <shock> 6400-6500 ale to krótki zwarty kocurek z tych mniejszych jak sama określiła Dorszka
Koty z postępującą niewydolnością nerek w pewnym momencie przestają jeść i to jest ten zły moment kiedy już jedzą tylko po łyknięciu Peritolu dlatego dr Agniszka cieszy się ,ze Kolorek jest kluchą wiedząc co go czeka ,a z drugiej strony zawsze mówi ,że już igły takiej żeby pobrać mu mocz bezpośrednio z pęcherza to ona nie ma bo dla takich grubasków nie produkują <lol>
Kardiolożka Kolorusia dr Garncarz powiedziała tylko ,że jak tak dalej pójdzie będzie miała problemy i będzie trzeba chłopaka ogolić do badania bo klusek ale żadnych takich zaleceń ,że musi chudnąć na gwałt i to najlepiej o połowę masy <shock>
Także Aniu z dystansem i konsekwentnie troszkę ogranicz kocurkowi jedzonko i obserwuj łobuziaka .
No i ciśnienie koniecznie trzeba kontrolować
Baxterku <ok> <ok> <ok> Ty tu cioteczki nie martw tylko chłopaku dbaj o siebie <zakochana> <serce>
Aniu
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<shock> 2 kg? Baxter? Niemożliwe, rozumiem, że pół kilo, tak dla zdrowia, ale 2??
Bajzelek waży 6100 i moim zdaniem jest wręcz chudy, nie ma na nim ani trochę sadełka...
Baxterku, masz być zdrowy, ok? I za to <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Kurcze, naprawdę mam coraz mniejsze zaufanie do wetów
Gdyby nie wsparcie bardziej doświadczonych na tym forum, to człek z nimi by nie ujechał.
Bajzelek waży 6100 i moim zdaniem jest wręcz chudy, nie ma na nim ani trochę sadełka...
Baxterku, masz być zdrowy, ok? I za to <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Kurcze, naprawdę mam coraz mniejsze zaufanie do wetów
Gdyby nie wsparcie bardziej doświadczonych na tym forum, to człek z nimi by nie ujechał.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Baxterku, mocno trzymam <ok> <ok> <ok> za twoje zdrówko

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Baxterku, uważaj bo jeszcze Cię Pańcia na siłownię zapisze... 
Rób co trzeba, chudnij, ćwicz, nie wiem co, byle byś zdrowy był kotku
Rób co trzeba, chudnij, ćwicz, nie wiem co, byle byś zdrowy był kotku
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję dziewczyny.
Baxterek siedzi właśnie w rondelku. Nawet czasami zawzięcie go drapie. :-)
Baxterek siedzi właśnie w rondelku. Nawet czasami zawzięcie go drapie. :-)
- Betuś
Ach, jednak sie przełamał <lol> Co ten rondelek w sobie ma, ze nie mozna mu sie oprzeć <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Beatko <diabeł> chyba sama musisz osobiście sprawdzić jak się leży w rondelku <lol>Betuś pisze:Ach, jednak sie przełamał <lol> Co ten rondelek w sobie ma, ze nie mozna mu sie oprzeć <mrgreen>
- Dominikana
Baxterku, Pańciu będzie dobrze trzymamy kciuki <ok>