Lumi :)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Lumi :)
Kochani, samych pięknych dni w Waszym życiu! 

- Jennefer
To i ja się dołączę, choć pewnie niedługo pogratuluję Wam osobiście.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Zdrowie Mlodej Pary
Wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia
p.s. troszke się spoznilam z zyczeniami <oops>
Wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia
p.s. troszke się spoznilam z zyczeniami <oops>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Samych pięknych i szczęśliwych dni 

- yamaha
- Genius Loci
No i PO PTOKACH <lol> <lol> <lol>
Mam nadzieje, ze wszystko sie doskonale udalo i ze spedzacie teraz przyjemny "miodowy miesiac"
Wracajcie do nas, zoneczko i mezulku ! <lol>
Mam nadzieje, ze wszystko sie doskonale udalo i ze spedzacie teraz przyjemny "miodowy miesiac"
Wracajcie do nas, zoneczko i mezulku ! <lol>
- margita
- Agilisowy Rezydent
samych szczęśliwości ... <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

- Agnes
Kochane! z całego serca, dziękujemy <serce> <serce>
Wczoraj wróciliśmy do domu. Było wspaniale! Pani Konsul bardzo miła, Basia i Marco, nasi świadkowie i fotografowie zarazem, przesympatyczni ludzie. Włosi otwarci, uśmiechnięci, co chwile ktoś nam życzył szczęścia... Pogoda piękna, widoki jak z bajki <serce> <serce> Nasze wrażenia...ahh... tego się nie da opisać. Rozkleiłam się podczas składania przysięgi! <oops> Teraz codziennie robimy coś po raz pierwszy... po raz pierwszy jako małżeństwo. Pierwszy małżeński całus, pierwsza kawka, obiad, spacer...za nami już nawet pierwsza małżeńska sprzeczka <lol> jest super!!
Kotka urlop zniosła bardzo dobrze. W ogóle coraz bardziej otwarta na ludzi się robi. Przed wylotem mieliśmy kilka wizyt i o dziwo, Lumi nam towarzyszyła! Dała sie nawet pogłaskać
Maleństwo moje troszkę straciło na wadze, ale to akurat bardzo mnie cieszy. Poza tym szaleństwo od wczoraj, od kiedy wróciliśmy z nią do domu. Widać po niej, że jest szczęśliwa, że jesteśmy my, że jest w domu <serce>
Jeszcze z czasem nie wyszłam na prostą, mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i że w przyszłym tygodniu uda mi się poczytać, co się u Was dzieje
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy za życzenia
Mr. & Mrs. E <serce> <serce>
<mrgreen>
Wczoraj wróciliśmy do domu. Było wspaniale! Pani Konsul bardzo miła, Basia i Marco, nasi świadkowie i fotografowie zarazem, przesympatyczni ludzie. Włosi otwarci, uśmiechnięci, co chwile ktoś nam życzył szczęścia... Pogoda piękna, widoki jak z bajki <serce> <serce> Nasze wrażenia...ahh... tego się nie da opisać. Rozkleiłam się podczas składania przysięgi! <oops> Teraz codziennie robimy coś po raz pierwszy... po raz pierwszy jako małżeństwo. Pierwszy małżeński całus, pierwsza kawka, obiad, spacer...za nami już nawet pierwsza małżeńska sprzeczka <lol> jest super!!
Kotka urlop zniosła bardzo dobrze. W ogóle coraz bardziej otwarta na ludzi się robi. Przed wylotem mieliśmy kilka wizyt i o dziwo, Lumi nam towarzyszyła! Dała sie nawet pogłaskać
Jeszcze z czasem nie wyszłam na prostą, mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i że w przyszłym tygodniu uda mi się poczytać, co się u Was dzieje
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy za życzenia
Mr. & Mrs. E <serce> <serce>
<mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
I wracaj do nas szybciutko (i ze zdjeciami, ze zdjeciami, droga Pani, nie wymigasz sie <lol> )
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Aguś fajnie, że już jesteście
czekam na zdjęcia Was i Lumisi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
czekam na zdjęcia Was i Lumisi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>