Burbon i Bercik
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Burbon i Bercik
Kocham Was <serce> <serce>
- Betuś
Chętnie wyślę do tych Panów Prezesów CV na sekretarkę :-) Moze zechcą mnie zatrudnić <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Och, jacy cudni prezesi <zakochana> <zakochana>
Chyba pół zooplusa wykupili <lol>

Chyba pół zooplusa wykupili <lol>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
a moze jednak forum podczytuja?
cudni sa <zakochana>
cudni sa <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Najslodsi prezesi pod słońcem <zakochana>
Zwłaszcza tacy wtuleni w siebie
Miałam taką samą poduszkę ale zamek się rozwalił..
Zwłaszcza tacy wtuleni w siebie

Miałam taką samą poduszkę ale zamek się rozwalił..

- Karola
- Betuś
Forrest dostał dwa razy zmianę na skórze po zastrzykach ( antybiotykach).
Wyglądało to na ranę, owalna, było dużo większe. Powoli odchodziła skóra i zasychala jak strup. Trwało to kilka tygodni. Dwa razy dziennie smarowalam Pimafucortem. Wet powiedział mi, ze kota to nie boli, ale faktycznie wyglada paskudnie.
Nie wiem dokładnie co to jest na zdjęciu. Jednak domyślam sie, ze moze to być odczyn alergiczny po zastrzykach, tak jak mówisz. Niczym sie nie martw. Jeśli nie masz tej maści to psiknij octeniseptem, zeby odkazic.
Buziaki.
Wyglądało to na ranę, owalna, było dużo większe. Powoli odchodziła skóra i zasychala jak strup. Trwało to kilka tygodni. Dwa razy dziennie smarowalam Pimafucortem. Wet powiedział mi, ze kota to nie boli, ale faktycznie wyglada paskudnie.
Nie wiem dokładnie co to jest na zdjęciu. Jednak domyślam sie, ze moze to być odczyn alergiczny po zastrzykach, tak jak mówisz. Niczym sie nie martw. Jeśli nie masz tej maści to psiknij octeniseptem, zeby odkazic.
Buziaki.
- Karola
Dzieku Betuś, tak zrobięBetuś pisze:Forrest dostał dwa razy zmianę na skórze po zastrzykach ( antybiotykach).
Buziaki.

Po Bubciu widać, że ma się lepiej - bryka jak maly kociak, wróciły mizianki i mruczanki poranne. Na szczęscie nie przesadza z nimi jak Bert ( który z chęci miziania usiadł dziś Pańciowi na twarzy <lol> <lol> ), ale znów jest blisko i ugniata nasze nogi pod kołdrą. <serce> <serce>
A Albert... Albert pilnuje swoich skarbów

My precious!!

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Oby jak najprędzej się zagoiło <ok>
- yamaha
- Genius Loci
<lol>
Tulow KOTA <zakochana> <zakochana> <zakochana> juz ma <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tylko glowa jeszcze troche "szkaradkowa" <lol>
Ale widze, ze nad tym pracujecie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Beda z niego ludzie.
Tfu !
KOTY
Tulow KOTA <zakochana> <zakochana> <zakochana> juz ma <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tylko glowa jeszcze troche "szkaradkowa" <lol>
Ale widze, ze nad tym pracujecie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Beda z niego ludzie.
Tfu !
KOTY