Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
<lol> <lol> Uwielbiam te banany
11 
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny a podawałyście swoim rezydentom przed przybyciem kociaka Immunodol?
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Odpowiem za dziewczyny - tak w większości podawały <mrgreen>PyzowePany pisze:Dziewczyny a podawałyście swoim rezydentom przed przybyciem kociaka Immunodol?
ale ja niedokocona <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> i z doświadczenia nie powiem :-)
- Hann
Ale się musiałam cofnąć, żeby się dowiedzieć do czego tak odliczamy <mrgreen> A potem żeby zobaczyć kto to ten Elmo <mrgreen> Dogrzebałam się! Cudny! Odliczam razem z Tobą! 11! <mrgreen> Się Pyzunia "ucieszy" <lol> No dobra, z czasem się ucieszy naprawdę
Bo zawsze lepiej być we dwa 
- Hann
Nie dawałam. Przy Leosiu obaj panowie zaliczyli stresowego podobno wirusa jelitowego, przy Jadwini nikomu nic się nie stało.Hann pisze:Ale się musiałam cofnąć, żeby się dowiedzieć do czego tak odliczamy <mrgreen> A potem żeby zobaczyć kto to ten Elmo <mrgreen> Dogrzebałam się! Cudny! Odliczam razem z Tobą! 11! <mrgreen> Się Pyzunia "ucieszy" <lol> No dobra, z czasem się ucieszy naprawdęBo zawsze lepiej być we dwa
- Betuś
Ja za pierwszym razem nie podawałam. Kot chorował niestety.PyzowePany pisze:Dziewczyny a podawałyście swoim rezydentom przed przybyciem kociaka Immunodol?
Za drugim razem umówiliśmy sie z Panią Kasią, zeby podawać. Bohunkowi nic nie było. Łzawiły mu tylko oczka, ale krople do oczu pomogły. Uważam, ze trzeba podawać zanim jeszcze kot z Wami zamieszka.