Nugat, Fuks, Chanda i Chmurek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Marika

Re: Nugat, Fuks, Chanda i Chmurek

Post autor: Marika »

To i ja z Afirką (Afi) też witamy przepiękne kociaczki <zakochana>
Awatar użytkownika
MagdaZ

Post autor: MagdaZ »

AgnieszkaP pisze:
MagdaZ pisze:Cześć Agnieszko! Jakie miłe i nieoczekiwane spotjanie! Znamy się z Eksperymentu? Bo ja chodziłam do dwóch liceów :-D
Magda, z tego dalekieeeego liceum (Agnieszka Kajda) ;-))
Hej Ago! No jasne, że Cię pamiętam! A wiesz, że na Facebooku jest sporo ludzi z naszego liceum? Fajnie odświeżyć stare znajomości po tylu latach ;-)) Super spotkanie!
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Mieszkasz z czterema kotami brytyjskimi?! O matko! To tak można? Myślałam że 3 to limit <lol> Mój mąż tak mówi w każdym razie, a teraz się okazuje że nie wie co mówi <lol>

Piękne masz koty. Nugat baaardzo mi się podoba! A Chmurek... No jak marzenie... Brak słów <zakochana> Kłaczy się już? <mrgreen>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Witam Ciebie :kiss: i piękne koteczki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam i ja :-)
Ale piękne i imponujące stadko masz. Fajnie, że będziemy mogli dalej oglądać srebrne kociątko <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Najwyzszy czas nanowe fotki, nie ? :haha: :haha: :haha:
Ostrzegalam... :haha:

<yamaha>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Witam :-D wszystkie koty cudne ale ten maluch biały podbił moje serce <zakochana>
4 koty w domu? Podziwiam <shock> chyba dużo miejsca potrzebują? Na 45 metrach to raczej się da ? :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

MagdaZ pisze:Hej Ago! No jasne, że Cię pamiętam! A wiesz, że na Facebooku jest sporo ludzi z naszego liceum? Fajnie odświeżyć stare znajomości po tylu latach ;-)) Super spotkanie!
Coraz bardziej mnie ten FB kusi, chyba się złamię ;-))
Magda obłędne masz kociaste, co raz wchodzę na Twój wątek, by na nie popatrzeć <serce>
Awatar użytkownika
Łatka

Post autor: Łatka »

yamaha pisze:Najwyzszy czas nanowe fotki, nie ? :haha: :haha: :haha:
Ostrzegalam... :haha:

<yamaha>
Popieram przydały by się nowe fotki takich pięknych kotków :foto: :foto: :foto: :foto: :foto:
Awatar użytkownika
MagdaZ

Post autor: MagdaZ »

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa :-)

Zatem trochę nowych fotek.

Najpierw Nugat. Nugat (zwany też Jęczącym Niuniolem) to kot-rezydent - był pierwszy i uważa się za szefa stada. Ulubiona zabawka: Szczurek Parszywek, ulubione jedzonko: tuńczyk Brita. Pięknie mruczy i daje się nosić na rękach. Udaje macho, ale tak naprawdę to straszy cykor.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Drugim moim kotem był Fuks (zwany Funiem i Grubciem). Fuks uważa, że sensem życia jest miseczka. Ulubiona zabawka: moje buty, ulubione jedzonko: mięsko <shock> Nie znosi czesania. Nie lubi być na kolanach. Przychodzi na głaski o trzeciej w nocy i zasypia z pysiem w mojej dłoni.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Chanda (zwana też Małą Czarną oraz Czarną Mambą) to jedyna kocica w stadzie. Przyszła trzecia. Najpierw dała Nugatowi w pysk, a potem się w nim zakochała. Przychodzi na kolanka i robi mi masaż. Ulubiona zabawka: kuleczka z papieru, ulubione jedzonko: chrupki. Uwielbia się czesać - wiadomo, kobieta!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Chmurek (Uranos Ars Britannica*Pl) (zwany: Mały Biały, Al Capone, Piszczałka). Najmłodszy członek stada. Jest z nami od miesiąca, ale już wykazał się wielką odwagą (zdobył wszystkie drapaki i wdrapał się po kracie balkonowej pod sam sufit). Mały tyran: w kuchni siada i zaczyna zawodzić: eeeEEEEEEEEEE (dlatego Piszczałka) - oznacza to, że mały, biedny, porzucony kotek zaraz tu padnie z głodu, jak NATYCHMIAST nie dostanie mięska/puszeczki/chrupeczki. Fuks znalazł godnego rywala do michy. Ulubiona zabawka: ogon Chandy, ulubione jedzonko: WSZYSTKO, a najlepiej to, co je Pańcia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I zdjęcie całego stada:
Obrazek
Zablokowany