Drapaki
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
To byl opis drapaków z liści palmowych, sa dostępne w Zooplusie.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ok - myślałam, że te z mojego linka z serii Natural Home to te same - tam jest hiacynt wodny jako materiał podanyAga L. pisze:To byl opis drapaków z liści palmowych, sa dostępne w Zooplusie.
- Mruczysko PL
- Hodowca
- Hodowla: Mruczysko *PL
- Kontakt:
Ostatnio kupiłam drapak Rufiego z dwoma rozetami na dwóch słupkach i teraz chodzi mi po głowie pomyśl o powiększenie go o kawałek słupka i pomiędzy danie pojedynczego hamaka. Wasze koty chyba bardzo lubią takie hamaki? Na w miarę niewysokich słupkach nie są niebezpieczne, prawda?
- Joanna P.
Po tym jak pojawił się u nas Lemmiś, zmodyfikowaliśmy drapak właśnie poprzez dołożenie jeszcze jednego hamaka. U mnie hamaki są dość wysoko, ale nie sądzę, żeby były niebezpieczne :-)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Hamak może być i wysoko, tylko bardzo trudno wstrzelić się, gdzie kot chciałby go dokładnie mieć. Ja myślałam, że mam koty niehamakowe, że tylko kociaki lubią, a dorosłe nie wychowały się na hamakach i nie lubią ich w związku z tym, ale jeśli powieszę swój hamak w konkretnym miejscu, nagle wszyscy go lubią. Z niewiadomych przyczyn w innych miejscach go porzucają...Mruczysko PL pisze:Ostatnio kupiłam drapak Rufiego z dwoma rozetami na dwóch słupkach i teraz chodzi mi po głowie pomyśl o powiększenie go o kawałek słupka i pomiędzy danie pojedynczego hamaka. Wasze koty chyba bardzo lubią takie hamaki? Na w miarę niewysokich słupkach nie są niebezpieczne, prawda?
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelek chce ten drapak <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>elwiska3 pisze:AgaL chyba Twoje koty mają taki drapak <mrgreen> nadal jesteś zadowolona <?>
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... dny/294440

to Pańcia mu kupi bo trzeba spełniać dziecięce marzenia <mrgreen>
tylko nie wiem jak TZ zareaguje na mebel 154 cm koło kanapy <shock>
- EwaL
Mam dylemat, zamówić półkę OKO , czy IKE z http://www.szarydesign.pl/produkty/?
Wiem, że już parę tych półek jest zawieszonych w forumowych domach. Która jest wygodniejsza na duże dupska? A może FALA? Już sama nie wiem...
Wiem, że już parę tych półek jest zawieszonych w forumowych domach. Która jest wygodniejsza na duże dupska? A może FALA? Już sama nie wiem...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
My mamy 3 OKO i wszystkie są lubiane 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
U nas też wisi OKO i jest ok, poza tym mi się wizualnie ona najbardziej podoba
No ale wiadomo, co kot to inny gust 
- EwaL
Dzięki za radę, wygrało OKO. Teraz zamówię, a później poinformuję mężą. Zapewne sie ucieszy <diabeł>