Transportery
-
Maleństwoo
Transporter dla kociaka
Jaki polecicie transporter dla małego Brytyjczyka ? Jak jest już taki temat to sorki
ale jestem jeszcze zielona
dzięki za odpowiedzi
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Transporter dla kociaka
Kilka wątków niżej niż Twój mamy zadany temat i mamy też wyszukiwarkę :-)
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... f=116&t=49
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... f=116&t=49
-
Maleństwoo
Re: Transportery
Dzięki <mrgreen>
-
zapcia2
Zdecydowanie NIE polecam transporterka materiałowego

Zanim sprowadziliśmy kotki do domu szukaliśmy czegoś na "chwile" dla małego kociaka zanim wyrośnie, żeby było mu miękko i wygodnie
No tak..ale wzieliśmy dwa kotki..jeszcze jako kociaki jako tako się mieściły..ale później już do weta na szczepienia czy coś musieliśmy je wozić osobno bo razem się nie mieściły
Teraz patrze, że za tą cenę kupilibyśmy normalny duży transporterek..no ale każdy uczy się na błędach
Teraz służy on jako przechowalnia kocich zdobyczy ale pewnie niebawem oddamy go do schroniska a zakupimy jakiś konkret.

Zanim sprowadziliśmy kotki do domu szukaliśmy czegoś na "chwile" dla małego kociaka zanim wyrośnie, żeby było mu miękko i wygodnie
No tak..ale wzieliśmy dwa kotki..jeszcze jako kociaki jako tako się mieściły..ale później już do weta na szczepienia czy coś musieliśmy je wozić osobno bo razem się nie mieściły
Teraz patrze, że za tą cenę kupilibyśmy normalny duży transporterek..no ale każdy uczy się na błędach
Teraz służy on jako przechowalnia kocich zdobyczy ale pewnie niebawem oddamy go do schroniska a zakupimy jakiś konkret.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Zapciu, my tez mamy ten materialowy transporterek i u nas sie sprawdzil, oczywiscie jak gamonie byly mniejsze. Tyson tez bardzo lubil tam spac, ja bylam z niego bardzo zadowolona.
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Re:
jakby ktoś był zainteresowany, to chętnie sprzedamkinus pisze:ja mam czarny
http://www.petgearinc.com/products.asp?cl=4
tu jest ich strona
niestety w Polsce jak na razie zakup jest niedostepny, ale jesli jakas dobra dusza w Niemczech przyjmie przesylke, to tak mozna kupowac
ja odebralam go od hodowcy wraz z Bajkiem
tyle, ze uprzedzam, on jest naprawde wielki
wymiary sa podane
za dużo mi miejsca zajmuje
-
Engram
Wysłałam PW
-
slawekrejek
Za 2 miesiące odbieram kotka,muszę zaopatrzyć się w transporter...Jaki transportet jest najlepszy?? Plastikowy,czy materiałowy??
- Miss_Monroe
- Moderator
Proszę zapoznać się z wątkiem. Wielokrotnie były wymieniane polecane transportery.
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Dostałam transporter od znajomego, ale jest stary i okropny, więc zdecydowałam kupić nowy jeszcze przed odebraniem kotki. Przejrzałam sobie prawie cały temat i jestem już pewna na 100%, że kupię Pet Cabrio, zastanawia mnie jeszcze tylko kolorystyka. Wersję z pomarańczowymi drzwiczkami widziałam parę razy w tematach kotów na fotkach z odbioru. Rozważałam też różowo-szarą, czy ktoś ma jakieś zdjęcia "na żywo" tego koloru? Czy on jest raczej żywy, czy słodko pastelowy? Niby to detal, ale... ;)

Wiem, że są jeszcze fioletowe i szare, ale szary mi się nie podoba, a fioletowego nie ma w Anglii w sensownej cenie.

Wiem, że są jeszcze fioletowe i szare, ale szary mi się nie podoba, a fioletowego nie ma w Anglii w sensownej cenie.