Khaleesi & Mordimer
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
Jakie ona ma oczy <serce> na pół głowy :-)
I dobrze, że dba o aktywność fizyczną <mrgreen>
I dobrze, że dba o aktywność fizyczną <mrgreen>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ale po Kalince to widać ten charakterek zdobywcy <zakochana>
A Mordimuś to taki typowy chłop - nie przemęczać się <mrgreen>
A Mordimuś to taki typowy chłop - nie przemęczać się <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
rozczulające te Wasze zdjęcia
Kalinka cudna.. no i Mordimuś <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Kalinka cudna.. no i Mordimuś <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Rozczulające czyścioszki <zakochana> <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
I tu też taki fajny drapakowy przekładaniec <mrgreen> Świetne koteczki <zakochana> <zakochana> A opowieści o Kalince sprawiają, że mi też chcę się brytusiowej dziewczynki <shock>
Czyżby z Mordisia zrobił się podobny leniwiec jak z Puszka 8-) Chociaż Mordiś przynajmniej nie ma nadwagi... póki co
Czyżby z Mordisia zrobił się podobny leniwiec jak z Puszka 8-) Chociaż Mordiś przynajmniej nie ma nadwagi... póki co
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
atomeria pisze:I tu też taki fajny drapakowy przekładaniec <mrgreen> Świetne koteczki <zakochana> <zakochana> A opowieści o Kalince sprawiają, że mi też chcę się brytusiowej dziewczynki <shock>
Mordimuś zrobił się leniwcem pospolitym, chyba Kalisia zabrała całą jego energię do zabawyatomeria pisze:Czyżby z Mordisia zrobił się podobny leniwiec jak z Puszka 8-) Chociaż Mordiś przynajmniej nie ma nadwagi... póki co
- Joanna P.
Za moment Kalisia uaktywni się w wątku "na sportowo"
Jest nie tylko energiczna, ale ma też fantazję dziewczyna (ciągle ją widzę na tej kabinie prysznicowej <mrgreen>) Cudne ma oczyska <serce> 
Ciekawe, że Mordimuś nie zaraził się jej energią ...
Z drugiej strony u mnie Lemmiś tak naprawdę rozruszał Gucia, a Moomuś sam decyduje kiedy ma ochotę na ganianki z młodym :-)
Z drugiej strony u mnie Lemmiś tak naprawdę rozruszał Gucia, a Moomuś sam decyduje kiedy ma ochotę na ganianki z młodym :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Mordimuś jako młody kotek miał mnóstwo energii, przecież to zając byłJoanna P. pisze:Za moment Kalisia uaktywni się w wątku "na sportowo"Jest nie tylko energiczna, ale ma też fantazję dziewczyna (ciągle ją widzę na tej kabinie prysznicowej <mrgreen>) Cudne ma oczyska <serce>
Prysznic już poszedł do lamusa, teraz jest suszarka na pranie i deska do prasowania. Często słyszę w nocy głośne "łup" co znaczy, że Kalisia wskoczyła na kuwetę, z której to wskoczy na parapet, z parapetu przejdzie po metalowych drążkach suszarki, jak linoskoczek i pójdzie spać na deskę do prasowania
Mordimer zawsze tylko z dołu na nią patrzy, nie ma tej odwagi...
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Może kocurki tak po prostu mają... Z wiekiem leniwieją... Z Bajzelkiem jest podobnie, z tym, że o niego się nie martwię, bo on nie ma tendencji do tycia. W przypadku Puszka zawsze się pocieszałam, że szczupły nie jest, ale przynajmniej ruchliwy. Jedyne co się ostało, to poranne przebieżki z Kutunią, ale i tu widzę pewne zniechęcenie z jego strony, pewnie dlatego, że nie ma najmniejszych szans dotrzymać jej kroku 8-)MoniQ pisze: Mordimuś zrobił się leniwcem pospolitym, chyba Kalisia zabrała całą jego energię do zabawyNadwagi na razie nie ma, ale nadmiary tu i ówdzie to pomału mu się tworzą...bo widzę jak się robi coraz bardziej "rozlewny"
- Dominikana
Piękna <zakochana>