Gustaw Z Kociego Dworu*PL
- mimbla
- Kontakt:
To na kanapie z biedroną piękne.
W ogóle pieknie wyrasta- te nasze koty w kocięctwie to strasznie śmieszne były, a teraz popatrz, jak sie ładnie proporcje wyrównały. Może pani Jagna się zgodzi- ja Ozza też kupiłam bez praw wystawowych, ale tu się akurat zgodzę- nie ma się co chwalić tak wybarwionym futrem, długim szpiczastym ogonem i długimi, wysoko osadzonymi uszami <lol> Ale Gustaw... Bardzo jest tatusiowy! <pokłon> U mnie ma nagrodę publiczności <ok>
W ogóle pieknie wyrasta- te nasze koty w kocięctwie to strasznie śmieszne były, a teraz popatrz, jak sie ładnie proporcje wyrównały. Może pani Jagna się zgodzi- ja Ozza też kupiłam bez praw wystawowych, ale tu się akurat zgodzę- nie ma się co chwalić tak wybarwionym futrem, długim szpiczastym ogonem i długimi, wysoko osadzonymi uszami <lol> Ale Gustaw... Bardzo jest tatusiowy! <pokłon> U mnie ma nagrodę publiczności <ok>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Vanicca
Dam Ci przepis na zabawkęmartha pisze: Gustaw powiedział "be" wszystkim zabawkom... W tym tygodniu muszę szybko kupić jakiś laser, bo już jeden się połamał, a to jedyna rzecz za którą biega.
Tarmochy dla Gustawa
- martha
Wczoraj mój Guciek skończył 1,5 roku <klaszcze>
Ostatnio bardzo się zmienił i to chyba na lepsze. Dużo chętniej spędza czas z ludźmi i więcej się rusza (chociaż zabawki dalej be
).
A nawet pierwszy raz stanął na palcach i się wyprężył jak go głaskałam, chociaż nigdy tak nie robił :-)
Kupiłam Orijena, a kot oszalał na jego punkcie! Widać, że mu smakuje
I kilka fotek

Gustaw-myśliciel :-)

Ostatnio bardzo się zmienił i to chyba na lepsze. Dużo chętniej spędza czas z ludźmi i więcej się rusza (chociaż zabawki dalej be
A nawet pierwszy raz stanął na palcach i się wyprężył jak go głaskałam, chociaż nigdy tak nie robił :-)
Kupiłam Orijena, a kot oszalał na jego punkcie! Widać, że mu smakuje
I kilka fotek

Gustaw-myśliciel :-)

- mimbla
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- kasicalisica
- mimbla
- Kontakt: