Lolek
- Izabela AD
Re: Lolek
Bardzo mi się podoba półeczka a kotek jeszcze bardziej . 
- Agnieszka7714
Loleczku jaki Ty cudny jesteś i jakie wyrko dostałeś. No fiu fiu. Tylko ten telewizor faktycznie nie na tej ścianie wisi. 
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
wiem, że to nie tak jak być powinno ale u mnie od początku jest jedna kuweta (też nie mam miejsca). Chłopaki nigdy nie robili z tego tytułu problemów. Oczywiście wiedziałam, że może się okazać koniecznym wprowadzenie drugiej i wówczas włożyłabym ją choćby do swojego pokoju przy łóżku (już nigdzie indziej by się nie zmieściła)...
Piszę to wcale nie po to aby namawiać.
Piszę to wcale nie po to aby namawiać.
- Dominikana
Loluś piękny kociak <zakochana> <zakochana> <zakochana> Rewelacyjny prezent, ta półka bardzo mi się podoba :-)
- EwaL
No biję się z myślami o powiększeniu rodziny. Ale Tż bije się bardizej, bo ja jestem zdecydowana. Myślę, że to kwestia czasu. Tż ostatnio stwierdził, że chciałby mieć swojego kota, bo Lolek łazi tylko za mną i mnie traktuje jak dużą kotkę, a jego traktuje jak kogoś, kto musi być, ale szczęścia nie przynosi. Toleruje i tyle. Już widzę jak będa za mną łaziły dwa koty, a Tż ciągle sam <lol>
A półka jest godna polecenia, solidna, powiększona o 10 cm, planuję drugą <mrgreen>
A półka jest godna polecenia, solidna, powiększona o 10 cm, planuję drugą <mrgreen>