Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Re: Lolek

Post autor: elwiska3 »

A Loluś chce rodzeństwo??
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> Jego pewnie nikt nie pytal <lol>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

TŻ na pewno by nie żałował powiększenia rodziny... no może przez pierwszy tydzień ;-)) No fajnie mieć więcej niż jednego kota... Ale nie namawiam.

Co do kuwet, to drugą zaczęłabym się przejmować dopiero gdyby faktycznie okazała się potrzebna. U nas są dwie, a i tak używana jest tylko jedna. Od początku były dwie (ale i dwa koty), jak miał przyjechać Puszek, to zdecydowana byłam dokupić trzecią, wtedy nasza wet powiedziała, że ona na moim miejscu na razie dałaby spokój, kupię jak będzie potrzebna.
W każdym razie zanim przyjechał Puszek, obydwie kuwety (w dwóch różnych częściach domu) były równomiernie używane, więc nie wiem, dlaczego to się zmieniło.
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

atomeria pisze:TŻ na pewno by nie żałował powiększenia rodziny... no może przez pierwszy tydzień ;-))
Lolek myślę, że też potrzebowałby paru dni na docenienie prezentu <rotfl>
My też mamy dwie kuwety, ta nowa jest używana sporadycznie, właściwie to tylko w nocy, gdy koty śpią z nami w jednym pokoju- chyba nie chce im się iść do tej "głównej" <lol>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Da się kupić półkę z Lolkiem ??
Wymiękłam totalnie <zakochana>

A co do rodzinki o rozmiar większej... u mnie są dwie kuwety, obydwie używane, Effy nie chciała mieć wspólnej kuwety z Buką, mam ciasno i te kuwety kupę miejsca mi zajmują, ale wiem, że to konieczność, bo Effy już chyba zawsze będzie Bukę traktować jak tę co doszła i coś mojego zajęła/zabrała.
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Molly, półkę zamówiłam na http://www.szarydesign.pl/, jednak poprosiłam o wydłużoną o 10 cm. Bałam się, czy Lol będize chciał z niej korzystać. Jednak wysokość robi swoje i chyba lubi patrzeć na nas z góry <mrgreen>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Kusisz tą półką, oj, kusisz <gwiżdże>
A tak z innej beczki, jeśli uważasz, że macie za mało miejsca na 2 koty - ja mieszkam z trzema na 38 m2. I dajemy radę <mrgreen>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ewa, nooo... Jak będziesz miała drugiego kota, to co ja Baxlolowi powiem?
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Że też będzie miał brata/siostrzyczkę? :hidden: <lol>
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Audrey pisze:Ewa, nooo... Jak będziesz miała drugiego kota, to co ja Baxlolowi powiem?
Z tym drugim kotem to na razie luźne przemyślenia (luźne skojarzyło mi się z kupą <rotfl> ). Musimy rozważyć wszystkie za i przeciw, aby nie skrzywdzić Lolka i ewentualnego drugiego. Chwilowo mam dużo pracy (wybory się zbliżają) i nie mogłabym poświęcić kotom paru dni na oswojenie (urlop do końca listopada zabroniony).
Wiem, że Lolbax ma mentalnego brata - Baxlola <lol>
Zablokowany