Arya i Eddie
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Re: Iskierka
Wstępnie umówiłam się z hodowczynią na 23 października. Do 22 jestem w pracy, potem mam w grafiku cztery dni wolnego, potem wezmę urlop, a potem znowu wolne - razem, jak dobrze pójdzie, będę miała 10-12 dni wolnego <mrgreen>
Nie mogę się doczekać, ale to już w tym miesiącu <mrgreen>
Nie mogę się doczekać, ale to już w tym miesiącu <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Tak to już niedługo :-)
- nmin
- Agilisowy Rezydent
To już jutro
Nie mam już żadnych nowych zdjęć, ale od jutra zacznę robić własne <mrgreen> Mam nadzieję, że maleństwo nie będzie długo smutne...
Debaty nad imieniem trwały długo, ale wróciliśmy do pierwotnego pomysłu i na 99% będzie Arya. No chyba, że zobaczę ją na żywo i wymyślę coś innego
Nie mam już żadnych nowych zdjęć, ale od jutra zacznę robić własne <mrgreen> Mam nadzieję, że maleństwo nie będzie długo smutne...
Debaty nad imieniem trwały długo, ale wróciliśmy do pierwotnego pomysłu i na 99% będzie Arya. No chyba, że zobaczę ją na żywo i wymyślę coś innego
- norka
- Agilisowy Rezydent
czekamy z Tobą z niecierpliwością <yamaha> <yamaha> <yamaha> :-) :-) :-)
- Dominikana
Oj ale to zleciało, czekamy ... <yamaha>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To powodzenia na jutrzejszy dzień :-)
A doszedł transporter?
A doszedł transporter?
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Transporter dotarł w sobotę, oczywiście złożyłam go zaraz po wyjęciu z paczki <lol>
Najlepsze, że zaginiona paczka też jest w drodze <roll> Wczoraj dostałam maila od Yodla, że zamierzają dostarczyć mi paczkę. Nie zrobili tego ani wczoraj, ani dzisiaj, a według trackingu trzymają ją w centrum kurierskim. I niech trzymają, i tak każę ją zwrócić do nadawcy, bo co mi teraz po drugim transporterze...
Najlepsze, że zaginiona paczka też jest w drodze <roll> Wczoraj dostałam maila od Yodla, że zamierzają dostarczyć mi paczkę. Nie zrobili tego ani wczoraj, ani dzisiaj, a według trackingu trzymają ją w centrum kurierskim. I niech trzymają, i tak każę ją zwrócić do nadawcy, bo co mi teraz po drugim transporterze...
-
Slonick
Hej, jakos jeszcze nie zawitalem do Twojego watku, wiec nadrabiam. Witam, fajnie, ze wreszcie ktos z Anglii, szkoda ze tak daleko. Kociak super, ciesze sie ze trafilem akurat w dniu w ktorym bedzie w domu. Dzien pelen wrazen <mrgreen> Czekam na Twoje zdjecia 
- Zosiak
To juz dzis!! <tańczy>
- Mion
Czekamy na relację!